Asiakkuusneuvojia/ -asiantuntijoita henkilöasiakasrahoitukseen
OP Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2021

Oletko henkilöasiakasrahoituksen osaaja tai onko sinulla jo vahva kokemus päivittäispankkipalveluiden parista? Haluatko olla mukana mahdollistamassa asiakkaidemme suurimpia unelmia vetovoimaisessa finanssialan yrityksessä? Oletko se osaaja, jonka puoleen asiakkaamme haluavat palata uudestaan, sillä tuotat niin hyvää ja kokonaisvaltaista palvelua? 

Asuntorahoituksen kovan kysynnän kasvun vuoksi etsimme nyt OP Helsinkiin useampaa henkilöasiakasrahoituksen neuvottelijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

HENKILÖASIAKASRAHOITUKSEN ASIAKKUUSNEUVOJA / -ASIANTUNTIJA

Olemme mahdollistamassa asiakkaidemme unelmia. Nyt ja tulevaisuudessa. Tehtävässä vastaat laaja-alaisesta ratkaisumyynnistä niin olemassa olevien kuin uusien henkilöasiakkaiden asumiseen liittyvän rahoituksen palveluissa. Tarjoat asiakkaillemme ratkaisuja, joiden avulla he tuntevat itsensä luottavaisiksi, eli tunnistat ja myyt asiakkaan tarvitsemat kokonaisratkaisut asumisen ja talouden turvaamiseen liittyen. Koska olemme siellä, missä asiakkaammekin ovat, kohtaamme asiakkaamme monikanavaisesti – kasvokkain, verkon kautta sekä puhelimitse.


Tätä kaikkea on OP Helsinki

OP Helsinki on asiakkaidensa omistama pääkaupunkiseutulainen, aidosti paikallinen ja asiakasta lähellä oleva täyden palvelun pankki, jossa työskentelee lähes 700 finanssialan osaajaa. Toimintaamme ohjaa arvot ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Tarjoamme henkilöasiakkaille sekä pk-yritysasiakkaille ainutlaatuiset pankki-, vakuutus- ja kiinteistövälityspalveluiden kokonaisuudet helposti saman katon alta. Meillä on jo yli 400 000 asiakasta ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on toimintamme keskiössä. 


Tämän me lupaamme sinulle

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme voi vaikuttaa toimintamme uudistamiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan tehtävän. Pääset mukaan aktiiviseen ja rentoon yhteisöömme sekä luomaan kanssamme finanssialan parasta asiakaskokemusta. Meillä johtaminen lähtee halusta onnistua yhdessä tiiminä. Työskentelemme joustavasti liukuvan työajan sekä etätyön avulla. Koska elämä on paljon muutakin kuin työtä, meille on ensisijaisen tärkeää, että henkilöstömme voi ja jaksaa hyvin.

Juhlistamme henkilöstömme ja asiakaskuntamme monimuotoisuutta. Varmistaaksemme erinomaisen asiakaskokemuksen on tärkeää, että henkilöstömme heijastaa asiakaskuntamme monimuotoisuutta. Toimintamme kehittyessä jatkuvasti pidämme myös huolen, että osaajiemme osaaminen ja ammattitaito kasvaa. Meillä on erilaisia kehittymispolkuja, joiden avulla kasvatetaan omaa asiantuntijuutta oman mielenkiinnon ja kehityshalukkuuden puitteissa.

Hyvästä työstä sinua palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuutemme. Meillä on koko henkilöstölle mm. laaja sairaskuluvakuutus, tulospalkkiojärjestelmä ja henkilöstörahasto.

Tunnistatko tästä itsesi?

Olet jo kerryttänyt osaamista ja kokemusta finanssialan palveluiden ja rahoitusprosessien hallinnasta sekä vakuudellisista lainoista ja niiden neuvottelemisesta. Hallitset asuntolainojen neuvotteluprosessin ja erinomaisilla organisointi-, vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidoilla hoidat menestyksekkäästi asiakaskohtaamiset. Tai olet ehkä kerryttänyt vahvaa osaamista päivittäisistä pankkipalveluista ja haluaisit kehittyä henkilöasiakasrahoituksen osaajaksi. Me valmennamme sinut kohti unelmaasi. Sinulle tärkeintä työssäsi on kokonaisvaltaisen ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen. Haluat aidosti olla se osaaja, joka muistetaan asiakaspalveluhenkisyydestään sekä halusta ratkaista asiakkaan tarve. Tavoitteellinen työ innostaa sinua, ja haluat aidosti tehdä aktiivista sekä tuloksellista myyntityötä asiakasrajapinnassa.

Sopeudut muuttuvaan toimintaympäristöön ja innostat asiakkaita digitaaliseen asiointiin. Palvelemme asiakkaitamme niin suullisesti kuin kirjallisesti pääsääntöisesti suomeksi ja englanniksi.

Miten tästä eteenpäin?

Haluatko tietää lisää meistä? Urasivultamme www.op.fi/web/op-helsinki/rekry löydät lisätietoa ja kerromme, miksi sinun kannattaisi liittyä joukkoomme. Siellä pääset myös kuulemaan työskentelystä OP Helsingissä tulevien työkaveriesi kertomana. Jos olet harkitsemassa muuttoa pääkaupunkiseudulle, autamme myös kodin löytämisessä.

Hae tehtävään 28.02.2022 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542282
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Haluatko tietää lisää meistä? Urasivultamme www.op.fi/web/op-helsinki/rekry löydät lisätietoa ja kerromme, miksi sinun kannattaisi liittyä joukkoomme. Siellä pääset myös kuulemaan työskentelystä OP Helsingissä tulevien työkaveriesi kertomana. Jos olet harkitsemassa muuttoa pääkaupunkiseudulle, autamme myös kodin löytämisessä.