Asiakkuusneuvoja/asiakkuusasiantuntija
Ala-Satakunnan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Oletko henkilöasiakasrahoituksen osaaja, joka haluaa olla mukana löytämässä asiakkaillemme parhaat ratkaisut vetovoimaisessa finanssialan yrityksessä? Oletko se osaaja, jonka puoleen asiakkaamme haluavat palata uudestaan, sillä tuotat niin hyvää ja kokonaisvaltaista palvelua?

 

Etsimme nyt tiiviiseen ja osaavaan joukkoomme Ala-Satakunnan Osuuspankkiin Asiakkuusneuvojaa tai Asiakkuusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. 

 

Asiakkuusneuvoja/asiakkuusasiantuntija 


Pääasiallisena tehtävänäsi on myydä ratkaisuja henkilöasiakkaiden asunto- ja kulutusluottojen rahoitustarpeisiin ja hoitaa koko luotonmyöntöprosessia alusta loppuun.  Sinulla on toki mahdollisuus kehittää osaamista myös yritysrahoituksen suuntaan. Asiakaskuntasi muodostuu pääasiassa henkilörahoituksen asiakkaista ja mahdollisesti myöhemmin myös yritysasiakkaista. Osallistut rahoitustiimin jäsenenä myös laajemmin eri rahoitustilanteiden päätöksentekoon. 


Kohtaat asiakkaan luontevasti niin etäneuvottelussa kuin konttorikanavassakin, kartoittaen aktiivisesti hänen tarpeitaan. Kerralla kuntoon –asenteen mukaisesti myyt laaja-alaisesti OP Ryhmän tarjoamia palveluita kattaen säästämisen, sijoittamisen, maksuliikkeen ja päivittäispalveluiden tuotteet. 


Tarkempi tehtävänimike määräytyy valittavan henkilön osaamisen pohjalta. 

 

 

Muutama sana meistä


OP Ala-Satakunta on OP Ryhmään kuuluva kannattava ja vakavarainen pankki, joka toimii kolmen palvelupisteen voimin Köyliössä, Säkylässä ja Vampulassa. Pankin toimialue sijaitsee luonnonkauniin Harjuseudun alueella sekä Pyhäjärven rannalla. Ala-Satakunnan Osuuspankki palvelee n. 11 000 asiakasta 20 pankkialan ammattilaisen voimin.

 

 

Miksi meille kannattaa hakea? 


Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden syventää osaamista pankkialan ammattilaiseksi ja hyvät työsuhde-etuudet. 


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

 

 

Tunnistatko tästä itsesi? 


Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta uuden oppimiseen ja uusiin haasteisiin. Omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Tehtävässä tarvitset myös tavoitteellista ja myynnillistä otetta sekä kiinnostusta digitaalisista palveluista ja hyviä atk-taitoja. 


Arvostamme aikaisempaa kokemusta rahoitusalan tehtävistä ja myyntityöstä. Sijoituspalvelututkinnon (APV1) suorittaminen katsotaan eduksi. Kaupallinen koulutus on hyvä lähtökohta asiakkuusneuvojan/-asiantuntijan tehtävään.

 

 

Miten tästä eteenpäin? 


Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 13.8.2021 osoitteessa op-careers.fi. Älä kuitenkaan jätä hakemista viime hetkeen, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme avoimen tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jari Katila, puh. 0440842500, 9.7.2021 asti ja ko. päivästä eteenpäin asiakkuusjohtaja Jari Valonen, puh. 0456660600. Jätäthän soittopyynnön, mikäli emme heti pysty vastaamaan puheluusi. 


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473656
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Säkylä
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jari Katila, puh. 0440842500, 9.7.2021 asti ja ko. päivästä eteenpäin asiakkuusjohtaja Jari Valonen, puh. 0456660600. Jätäthän soittopyynnön, mikäli emme heti pysty vastaamaan puheluusi.