(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/Asiakkuusasiantuntija
OP Vaara-Karjala

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Haemme joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaiseksi

 

Asiakkuusneuvojaa/Asiakkuusasiantuntijaa

 

huolehtimaan asiakkaittemme laadukkaista palveluista. Päivittäisessä työssäsi tapaat henkilöasiakkaitamme kasvotusten, puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta, ja autat löytämään juuri heidän tilanteeseensa sopivia ratkaisuja. Varmistat jokaisessa asiakaskohtaamisessa, että asiakkaiden kokonaistarpeet tulevat huomioiduiksi ”kerralla kuntoon” -periaatteemme mukaisesti.

 

Sjaisuus alkaa syyskuussa 2019 ja kestää yhden vuoden. Sijaisuus on mahdollista toteuttaa myös tehtäväkiertona.

 

Työ tarjoaa vaihtelevuutta ja mielenkiintoa myös usean konttorimme ansiosta; meillä on konttorit Enossa, Ilomantsissa, Kiihtelysvaarassa ja Tuupovaarassa. Liikkumiseen tarvitset oman auton.

 

Sinusta

Sinulla on jo kokemusta finanssialalta ainakin rahoituksesta, ja teet asiakaspalvelu- ja myyntityötä suurella sydämellä ja aidolla innostuksella.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että ihmisosaamisen taitosi ovat timanttiset, ja hallitsetkin suvereenisti erilaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteet. Sinulta löytyy joustavuutta sekä aimo annos sisäistä paloa itsesi kehittämiseen ja uusien asioiden oppimiseen. Takataskussasi on lisäksi vähintään opistotasoinen tutkinto; kaupallinen tausta on toki hyvä, mutta meille se ei ole ykkösasia.

 

Meistä

Erittäin mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi tuemme sinua kehittymisessäsi ja tarjoamamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia uutta. Meiltä löydät mutkattoman työyhteisön, ja osaavassa tiimissämme autamme toisiamme hyvässä hengessä ja toinen toistamme tukien.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa Raili Hyvönen, raili.hyvonen(at)op.fi tai puh. 050 341 7994. Parhaiten tavoitat Railin 21.8.2019. klo 15-18.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 28.8. mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.