Asiakkuusneuvoja
Oulun Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Kovaa työtä pelkäämättömiä asiakkuusneuvojia

 

OP Oulu on vahvasti tulevaisuuteen visioiva pankki. Tuleeko sinusta meille uusi ammattilainen työkaveriksi? Oletko jo valmis henkilöasiakkaiden rahoituksen ammattilainen tai uran alussa oleva ja halukas oppimaan lisää?

 

Haemme energisiä asiakkuusneuvojia dynaamiseen ja aikaansaavaan porukkaamme. Olemme tehneet viime vuodet hurjan hyvää työtä, joten nyt meille on asiakkaiden puolelta oikein tunkua ja tarvitsemme lisää käsipareja arjen aherrukseen!

 

Muutama sana meistä

 

Oulun Osuuspankki on Oulun talousalueella toimiva täyden palvelun finanssitalo, joka tarjoaa ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Se kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi suurimmista osuuspankeista. Asiantuntijamme palvelevat pankki- ja vakuutusasiakkaitamme verkossa, puhelimessa ja kasvotusten. Jäsentensä omistaman, voimakkaasti kehittyvän ja eteenpäin katsovan pankin tehtävänä on edistää asiakkaidensa taloudellista menestystä. Se kantaa myös vastuunsa omasta toimintaympäristöstään ja kehittää sen elinvoimaisuutta. Pankin menestys luo vakautta ja vaurautta, josta hyötyvät sekä asiakkaat että koko yhteisö. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä digitalisoituvassa toimintaympäristössä huippuosaajien työyhteisössä. Saat välineet itsesi kehittämiseen, asiantuntevan ja innostavan työyhteisön sekä ison ja vakavaraisen työnantajan kattavat henkilöstöedut.

 

Tunnistatko tästä itsesi?

 

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimipelitaidot. Olet yrittäjähenkinen, oma-aloitteinen ja kiinnostunut oppimaan uutta. Olet myynnillinen ja haluat tehdä tulosta asiakkaan tarpeet huomioiden. Timanttinen onnistujan asenteesi näkyy tuloksellisena työnä. Koulutustaustasi on kaupallinen tai sinulla on muu tehtäviimme soveltuva koulutus.

 

Tehtävien palkkauksessa noudatamme rahoitusalan palkkausta tehtävien vaativuuden ja osaamisesi mukaisesti.

 

Myyntijohtamme Kati ja Katja vastaavat mielellään kysymyksiisi, tavoitat heidät näistä numeroista:

Kati Isometsä, puh. 010 2535 394, ti 23.11. klo 14.30-15.30, to 25.11.  klo 13-14 ja ti 30.11. klo 14.30-15

Katja Pirkola, puh. 010 2535 457, ti 7.12. klo 15-16 ja to 9.12. klo 9:30-10:30

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja cv oheisen hakunapin kautta viimeistään to 23.12.2021 klo 16.00.

 

Tervetuloa mukaan luomaan tarinanarvoisia asiakaskokemuksia huippujoukkueessa!

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveystarkastus.

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527569
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu