Asiakkuusneuvoja
Kangasalan Seudun Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Onko asiakkaan auttaminen ja ratkaisujen etsiminen lähellä sydäntäsi? Oletko myynnillinen asiakaspalvelun osaaja, joka viihtyy asiakkaiden parissa niin puhelimessa, verkkoneuvotteluissa kuin kasvokkain? 
 
Etsimme OP Kangasalle työkaveriksemme määräaikaiseen, noin vuoden mittaiseen työsuhteeseen

 

Asiakkuusneuvojaa


Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä eli asiakkaidemme parissa. Työssäsi varmistat erinomaisen ja laadukkaan asiakaskohtaamisen niin kasvokkain kuin verkon ja puhelimen kautta. Hoidat ja ratkaiset asiakkaan päivittäisiä pankkiasioita. Kontaktoit aktiivisesti asiakkaita ja kartoitat heidän tarpeitansa ja teet rohkeasti ratkaisuesityksiä. Toimit tehtävässä itsenäisesti ja hyvässä yhteistyössä tiimin kanssa.

 

Muutama sana meistä 
Meillä OP Kangasalla työskentelemme tiiviisti yhdessä kohti tavoitteita. Olemme OP Ryhmään kuuluva itsenäinen ja nykyaikainen täyden palvelun osuuspankki, jonka toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus, ihmisläheisyys ja digitaaliset palvelut. Asiakastyytyväisyys meillä on korkealla tasolla. Toimimme Kangasalla ja Pälkäneellä noin 30 ammattilaisen voimin. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 
Meillä pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, jossa vallitsee yhdessä tekemisen kulttuuri. Tiimiläisemme ovat asiantuntevia eli saat taatusti hyvän tuen työllesi. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tuemme koulutushalukkuuttasi. Saat käyttöösi monipuoliset henkilökuntaedut mm. pankki-, vakuutus- ja rahoituspalveluista sekä etuja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Meillä on myös joustavat työnteon mahdollisuudet.

 

Mitä toivomme sinulta?
Olet jo kerryttänyt kokemusta pankkityöstä, ja osaat tarjota asiakkaalle sopivia palveluratkaisuja. Hyödynnät ja opastat sujuvasti digipalveluita. Työskentelet mielelläsi tiiviissä porukassa, itsenäisellä otteella. Olet myynnillinen ja tuloshakuinen. Sinulta löytyy erinomaiset oman työsi johtamisen kyvyt ja nautit siitä, että saat itse koostaa työkalenterisi. Arvostamme tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta ja sinulla on valmiudet suorittaa sijoituspassi. 

 

Miten tästä eteenpäin 
Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa asiakkuusjohtaja Tiina Salonen puh. 040 162 7894. Tiinan tavoitat ma 22.11. klo 14–16 ja ke 24.11. klo 10–12 tai tiina.salonen@op.fi Jätäthän hakemuksesi viimeistään 9.12.2021 palkkatoivomuksineen OP:n uramahdollisuudet sivuston kautta.           

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525896
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kangasala