Asiakkuusneuvoja
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Posion Osuuspankki on palvelukykyinen paikkakunnan markkinajohtaja. OP Posion täyden palvelun konttorissa voit hoitaa kattavasti luotto- ja tiliasioiden lisäksi mm. arvopaperikauppaan liittyvät toimeksiannot. Pankistamme löytyy asiantuntemusta rahoitus- ja sijoituspalveluissa sekä vakuutusasioissa. Pankkityössä on 5 henkilöä. Ihmisläheisyys on toimintamme keskeisiä lähtökohtia. Pankkimme taloudellinen asema on vakaa, tase on n. 135 miljoonaa euroa ja omat varat n. 24,0 miljoonaa euroa.

 

Haemme nyt ammattitaitoiseen tiimiimme Posiolle Asiakkuusneuvojaa vakituiseksi vahvistukseksi.


 
ASIAKKUUSNEUVOJA


 
Monipuoliset ja vaihtelevat työpäiväsi koostuvat asiakaskohtaamisista niin verkon ja puhelimen välityksellä kuin kasvokkainkin. Työssäsi tehtävänä on hoitaa varallisuudenhoidon ja henkilöasiakasrahoituksen työtehtäviä. Lisäksi työpäiviisi kuuluu päivittäisten pankkiasioiden hoito sekä säännöllinen työskentely pikakassalla. Tarkempi tehtävänkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävän aloitusajankohta on joustava, mutta toivomme, että saamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian.

 


Muutama sana meistä


Pääset mukaan mukavaan ja osaavaan porukkaan. Joukkueemme koostuu viidestä pankkialan ammattilaisesta.
Työyhteisömme on pieni ja työkulttuuriimme kuuluu työkaverin auttaminen tarpeen tullen.

 

Tarjoamme sinulle


Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi, tästä pankkimme työnantajana pitää huolen. Saat vastuullesi monipuolisen tehtäväkentän. Luonnollisesti pääset osaksi myös pankkimme omista sekä OP Ryhmän kattavista henkilöstöeduista. Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon sekä laajan hoitokuluvakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi liikuntaedut.

 

Mitä toivomme sinulta


Arvostamme aiempaa kokemusta pankkityöstä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Aiempi kokemuksesi asiakaspalvelu- ja myyntityöstä ovat eduksesi tässä tehtävässä. Kaupallinen koulutus tukee työssä menestymistä. Työviikot meillä ovat hyvin vaihtelevia ja monipuolisia, joten vahvuuksiasi on heittäytymiskyky.
 
Otat mielelläsi vastuuta omasta tehtäväkentästäsi ja haluat olla tuottamassa asiakkaillemme erinomaisia asiakaskokemuksia. Kuvaat itseäsi myyntihenkiseksi työskentelijäksi, jolla on halu löytää finanssialan parhaat ratkaisut asiakkaidemme tilanteisiin. Olet kiinnostunut pankkityöstä laaja-alaisesti ja kartutat mielelläsi osaamistasi sijoittamisen, rahoituksen ja päivittäisasioinnin maailmassa.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet


Heräsikö mielenkiintosi, ja haluaisit kuulla lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Vesa Jurmu, nro. 0400381200.
 
Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa op-careers.fi viimeistään 5.12.2021.
 
Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot