Asiakkuusneuvoja
Taivalkosken Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

OP Taivalkoski on lähes 3.000 omistaja-asiakkaansa omistama, paikallinen osuuspankki Koillismaalla. Pankkimme ihmisläheinen toiminta ja vahva uudistushaluisuus tarjoavat loistavan mahdollisuuden oppia ja kehittää itseään monipuolisissa tehtävissä.  OP Ryhmään kuuluvana osuuspankkina tarjoamme asiakkaille kaikkia nykyaikaisen finanssipalveluyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista asiantuntijapalveluihin. Hyödynnämme erilaisia tapoja kohdata asiakas ja hoidammekin asiakastapaamisia niin kasvotusten, puhelimitse kuin verkon kautta. Toimintamme nojaa osuuspankkitoiminnan arvoihin – vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen. Asiakasliiketoimintamme koko 160 milj.eur ja taseemme 108 milj.eur.


Haemme loistavaan, toisiaan kannustavaan porukkaamme asiakkuusneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Asiakkuusneuvoja, OP Taivalkoski 


Tehtävässä pääset tekemisiin henkilöasiakkaan ratkaisujen kanssa kokonaisvaltaisesti. Osaamisesi kattaa varallisuudenhoidon tai rahoituksenpalvelut. Työssä pääset auttamaan asiakasta toteuttamaan unelmansa. Tehtäväsi on monipuolinen ja sisältää myös päivittäiset pankkipalvelut sekä osaamisen ja kiinnostuksen mukaan myös yritysasiakkaan ratkaisuja. Tehtävänkuvan muotoutumiseen vaikuttaa osittain osaamisesi ja kiinnostuksesi, ja mahdollisuus uuden oppimiseen on laaja-alainen.


Miksi meille kannattaa hakea?
Haettavana olevassa tehtävässä pääset kehittymään ja kehittämään. Työyhteisömme on tiivis ja yhteistyömme on saumatonta ja luontevaa. Meille tärkeää on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja haluamme pitää huolen työntekijöistämme. Tarjoamme mm. laajat edut pankkipalveluista, henkilöstörahaston sekä hoitokuluvakuutuksen.


Toivomme sinulta
Aiempi kokemus henkilöasiakasrahoituksesta ja/tai varallisuudenhoidosta ovat eduksi tehtävässä. Arvostamme myös kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi YO-merkonomi, tradenomi, tai olet hankkinut osaamisesi muutoin työuran aikana. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne. Sinulla on positiivinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Haluat varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja tehdä työtä tuloksellisesti. Haluat olla mukana muutoksessa ja kannat vastuun työstä. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyvyn omaksua uusia järjestelmiä.


Miten tästä eteenpäin?
Ota rohkeasti yhteyttä hakemalla tehtävää viimeistään 14.11.2021 mennessä op-careers.fi-sivuston kautta tai kysymällä tarkempia tietoja tehtävästä ja työskentelystä pankissamme toimitusjohtaja Piia Mourujärveltä, puh.0400-383363.  


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510933
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Taivalkoski