Asiakkuusneuvoja
Humppila-Metsämaan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2021

OP Humppila-Metsämaa on OP Ryhmään kuuluva Humppilan kunnan ja Loimaan kaupungin Metsämaan alueella toimiva kahden konttorin pankki. Toimintaamme ohjaa vahva asiakaslähtöisyys. Pankkimme asiakasmäärä on yli 5 000, joista omistaja-asiakkaita on yli 2 500. Palvelemme asiakkaitamme seitsemän finanssialan osaajan voimin.
 
Haemme nyt ammattitaitoiseen tiimiimme Humppilaan ja Metsämaalle Asiakkuusneuvojaa vakituiseksi vahvistukseksi.
 
Asiakkuusneuvoja, OP Humppila-Metsämaa
 
Monipuoliset ja vaihtelevat työpäiväsi koostuvat asiakaskohtaamisista niin verkon ja puhelimen välityksellä kuin kasvokkainkin. Työssäsi päätehtävänä on hoitaa henkilöasiakasrahoituksen työtehtäviä. Lisäksi työpäiviisi kuuluu päivittäisten pankkiasioiden hoito sekä ajoittainen tuuraus pikakassalla. Tarkempi tehtävänkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä sijoittuu sekä Humppilan että Metsämaan konttoreillemme. Tehtävän aloitusajankohta on joustava, mutta toivomme, että saamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian.


Muutama sana meistä
Pääset mukaan mukavaan ja osaavaan porukkaan. Joukkueemme koostuu seitsemästä pankkialan ammattilaisesta. Työyhteisömme on pieni ja työkulttuuriimme kuuluu työkaverin auttaminen tarpeen tullen.  

 

Tarjoamme sinulle
Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi, tästä pankkimme työnantajana pitää huolen. Saat vastuullesi monipuolisen tehtäväkentän. Luonnollisesti pääset osaksi myös pankkimme omista sekä OP Ryhmän kattavista henkilöstöeduista. 

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon sekä laajan hoitokuluvakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n loma-asunnossa.

 

Mitä toivomme sinulta
Arvostamme aiempaa kokemusta pankkityöstä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Aiempi kokemuksesi asiakaspalvelu- ja myyntityöstä ovat eduksesi tässä tehtävässä. Kaupallinen koulutus tukee työssä menestymistä. Edellytämme matkustusvalmiutta toimialueemme toimipisteissä. Työviikot meillä ovat hyvin vaihtelevia ja monipuolisia, joten vahvuuksiasi on heittäytymiskyky.
 
Otat mielelläsi vastuuta omasta tehtäväkentästäsi ja haluat olla tuottamassa asiakkaillemme erinomaisia asiakaskokemuksia. Kuvaat itseäsi myyntihenkiseksi työskentelijäksi, jolla on halu löytää finanssialan parhaat ratkaisut asiakkaidemme tilanteisiin. Olet kiinnostunut pankkityöstä laaja-alaisesti ja kartutat mielelläsi osaamistasi sijoittamisen, rahoituksen ja päivittäisasioinnin maailmassa.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet
Heräsikö mielenkiintosi, ja haluaisit kuulla lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Jari Salokangas, nro. 050-2736 ja asiakkuusjohtaja Jussi Nieminen, nro. 040-526 3962.
 
Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa op-careers.fi viimeistään 18.10.2021.
 
Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1505859
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Humppila