Asiakkuusneuvoja
Tervon Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

OP Tervo on menestyvä itsenäinen osuuspankki Sisä-Savon ytimessä. Idyllinen ja uudistushaluinen pankkimme takaa loistavan mahdollisuuden oppia ja kehittää itseään monipuolisissa tehtävissä. OP Ryhmään kuuluva OP Tervo tarjoaa asiakkailleen kaikkia nykyaikaisen finanssipalveluyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista ja asiantuntijapalveluihin. Olemme yksi Suomen vanhimmista osuuspankeista ja osuuspankkitoiminnan arvot ovat lähellä sydäntämme oleva kunnia-asia. Vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat mukana kaikessa tekemisessämme ja tavoitteenamme on olla tulevaisuuden työnantaja.
 
Haemme loistavaan joukkoomme Tervon OP:lle Asiakkuusneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Asiakkuusneuvoja

 

Tässä tehtävässä vastuullasi on laaja-alainen myynti henkilöasiakkaan rahoitukseen ja talouden turvaamiseen liittyvissä palveluissa digitaalisten kanavien kautta, puhelimessa ja konttorilla. Hoidat asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti ja etsit parhaita mahdollisia ratkaisuehdotuksia asiakkaiden tilanteisiin hyödyntäen koko tiimisi ja työyhteisösi asiantuntijuutta. Kohtaat asiakkaita hyvin erilaisissa elämäntilanteissa ja hoidat heidän arkeensa liittyviä rahoitusratkaisuja sekä toteutat asumisen unelmia. Tehtäväsi on monipuolinen, sillä pääset hoitamaan myös päivittäisiä pankkipalveluita.  Konttorimme sijaitsee Tervossa. Teemme työtä arjessa joustavasti lähi- ja etätyönä.

 


Millainen on tuleva työyhteisösi? 


Työyhteisö on pieni tiimi, jossa panostamme työviihtyvyyteen. Tiimissä on neljä pankkialan ammattilaista. Yhteistyömme on saumatonta ja luontevaa.

 


Miksi meille kannattaa hakea? 


Työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri auttavat sinua onnistumaan. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista. 


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.  


Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

 

 

Toivomme sinulta


Aiempi kokemus henkilöasiakasrahoituksesta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä ovat eduksesi tässä tehtävässä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen, mutta meille tärkeää on oikeanlainen asenne. Olet myyntihenkinen, tuloshakuinen ja haluat aina varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Sinulla on työhön positiivinen ja ratkaisukeskeinen ote. Haluat olla mukana muutoksessa ja kehityksessä ja olet mielelläsi luomassa uusia toimintatapoja. Otat vastuun omasta kentästäsi ja päätöksenteko sujuu sinulta luontevasti. Viestintätyylisi on vakuuttava ja vaikuttava. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot.

 


Miten tästä eteenpäin?


Tule tiimiimme ja ota rohkeasti yhteyttä. Hae tehtävään 6.10 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi –sivuston kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jani Kääriäinen puh. 050 570 5500 arkisin hakuaikana klo 9-10.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499289
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tervo
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jani Kääriäinen puh. 050 570 5500 arkisin hakuaikana klo 9-10.