Asiakkuusneuvoja
OP Etelä-Karjala

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

OP Etelä-Karjala toimii markkinaosuudeltaan johtavana maakuntapankkina. Palvelemme yli 80 000 asiakasta yli 120 ammattilaisen voimin. Edistämme omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

 

Oletko pankkialan moniosaaja, joka nauttii asiakkaiden pulmien ratkaisusta, etsimässä uusia haasteita? Vai oletko pankkialan nouseva tähti, joka on halukas oppimaan ja kehittymään?

 

Etsimme päivittäisten raha-asioiden ja säästämisen palveluumme vuorotteluvapaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen Lappeenrannan konttoriimme

 

Asiakkuusneuvojaa

 

Tehtäväsi on etsiä nykyisille ja uusille asiakkaillemme parhaat ratkaisut päivittäisten pankkipalveluiden ja säästämisen palveluvalikoimasta. Työskentelet myös kassapalvelussa sekä autat asiakkaitamme arjen raha-asioissa neuvontapalvelussa. Teet aktiivista myyntityötä ja hoidat asiakkuuksia niin konttorillamme kuin etäkanavissa.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Meillä on Lappeenrannassa noin 12 henkilön tiimi. Olemme heittäytyvää ja edistyshenkistä porukkaa, ja meillä on hyvä draivi ja yhteishenki. Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta on mottomme. Viimeksi meille tulleet työkaverit kertovat, että iloiseen työporukkaan oli mukava tulla ja joukkoon helppo sujahtaa kaikkien avuliaisuuden avulla. Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvomme – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

 

Mitä toivomme sinulta

Olet myyntihenkinen ja tavoitteellinen. Toimit joustavasti ja sinulla on rohkeutta heittäytyä monenlaisiin asiakaspalvelutilanteisiin välillä hektisessäkin työympäristössä. Olet aktiivinen ja osaat tarttua tehtäviin oma-aloitteisesti. Sinulla on halua ja kykyä tehdä ratkaisuja ja tarjota niitä rohkeasti asiakkaille.

 

Koulutustaustasi voi olla kaupallinen, esimerkiksi tradenomi, mutta muukin tausta sopii, jos sinulla on myynti- tai asiakaspalvelukokemusta ja oikeanlaista asennetta. Osaat palvella asiakkaita suomen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä.

 

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa antaa talous- ja HR-asiantuntija Riikka Mankki, 040 5966 280. Riikan tavoitat parhaiten 10.6 klo 9-11 ja 15.6 klo 15-16.30.

Lähetäthän hakemuksesi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 20.6.2021, haluamme kuulla sinusta!

 

Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 1.9.2021-31.3.2022. Tehtävään valittavan tulee täyttää TE-toimiston määrittelemät vuorotteluvapaan sijaisen ehdot sekä sitoutua koko määräajaksi tehtävään.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463733
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa antaa talous- ja HR-asiantuntija Riikka Mankki, 040 5966 280. Riikan tavoitat parhaiten 10.6 klo 9-11 ja 15.6 klo 15-16.30.