Asiakkuusneuvoja
Askolan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2021

Oletko asiakaspalvelun osaaja, joka viihtyy asiakkaiden kanssa niin puhelimessa, verkkoneuvotteluissa kuin kasvokkain? Oletko rohkea tarttumaan puhelimeen ja tarjoamaan asiakkaillemme finanssialan parhaita kokonaisratkaisuita? 
 


Haemme OP Askolaan vakituiseen työsuhteeseen joukkojamme vahvistamaan 

 

Asiakkuusneuvojaa
 
Asiakkuusneuvojana tulet työskentelemään asiakaspalvelumme eturintamassa hoitaen kassapalveluitamme sekä päivittäisasioita. Opastat ja neuvot asiakkaita, palvelet heitä mm.  talletuksissa, nostoissa, maksuissa, sekä kortti- ja tiliasioissa. Toimit myös yhteyshenkilönä, minkä myötä rooliisi kuuluu myös sinulle vastuutettujen asiakkaiden kontaktointi, asiakkuuksien hoito ja ylläpitäminen. 

 

Muutama sana meistä
Olemme tiivis kuuden henkilön tähtitiimi. Meillä on hyvä meininki ja yhteishenkemme on ehdoton voimavaramme. Tiimiläisemme ovat asiantuntevaa porukkaa eli saat taatusti hyvän tuen työllesi.

OP Askola on itsenäinen, itäisellä Uudellamaalla toimiva OP Ryhmään kuuluva pankki. Toimimme Askolan kunnan alueella ja olemme paikkakunnan johtava pankki. Toimintamme on vakavaraista ja asiakaslähtöistä.

 

Miksi meille kannattaa hakea?
Olemme kasvava ja vakavarainen pankki sekä työnantaja. Kokomme mahdollistaa organisaation joustavuuden ja ketteryyden: pystymme reagoimaan nopeasti. Olemme asiakkaillemme helposti tavoitettavissa, ja asiakastyytyväisyytemme onkin korkealla tasolla. Meillä on puitteet kunnossa. Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja työkalumme ajanmukaiset. Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja palkitsemme onnistumisista. 

 

Mitä toivomme sinulta 
Menestyäksesi tehtävässä sinun ei tarvitse olla pankkialan ammattilainen, mutta etua pankkityökokemuksesta toki on. OP Ryhmän järjestelmien tuntemus katsotaan myös eduksi. Erityisen tärkeää on, että viihdyt erilaisten asiakkaiden parissa ja kuvaat itseäsi lämminhenkiseksi asiakaspalvelijaksi. Tartut rohkeasti puhelimeen ja osaat kuunnella herkällä korvalla asiakkaiden tarpeita sekä tarjota tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Työskentelet mielelläsi tiiviissä porukassa, itsenäisellä otteella. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva.

 

Miten tästä eteenpäin
Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa mielellään toimitusjohtaja Kari Leskinen, puh. 0400956763. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 6.5. osoitteessa op-careers.fi, haluamme kuulla sinusta ja motivaatiostasi!

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä tarvittaessa teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.   
 
 
OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444115
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Askola