Asiakkuusneuvoja
OP Pukkila

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2021

Lähetä minulle hälytyksiä  päivän välein 

 Luo hälytys

Jaa tämä työpaikka

Oletko henkilöasiakas- ja yritysrahoituksen osaaja, joka haluaa olla mukana mahdollistamassa asiakkaidemme unelmia? Haluatko työskennellä kohti yhteisiä tavoitteita rempseässä porukassa?

 

Etsimme nyt OP Pukkilaan työkaveriksemme vakituiseen työsuhteeseen


Asiakkuusneuvojaa


Tehtävässä tulet työskentelemään henkilö- ja yritysasiakasrahoituksen parissa sekä toimit osana luottotoimikuntaa. Hoidat, ylläpidät ja kasvatat omaa asiakassalkkuasi. Vastaat myös muista erikseen sovittavista rahoituksen tehtävistä. Kohtaat asiakkaita verkkoneuvotteluissa, puhelimitse sekä kasvokkain konttorillamme.


Muutama sana meistä
OP Pukkila on vakavarainen omistaja-asiakkaidensa omistama pankki Uudellamaalla. Meillä on konttori Pukkilan keskustassa, sekä kattavat verkko- ja mobiilipalvelut. Toimimme palvellen asiakkaitamme pääkaupunkiseudun läheisyydessä, pienen kunnan asiakaslähtöisellä asenteella. Asiakaslupauksemme mukaisesti tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä.


Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Asiakasmäärämme on noin 2900 ja palvelemme asiakkaitamme 4 finanssialan ammattilaisen voimin.


Mitä tarjoamme sinulle?
Sinua odottaa huumorintajuinen porukka ja rempseä tekemisen meininki. Me tunnemme asiakkaamme hyvin ja välitämme heistä – meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat hyvin. Toimintamme kasvaa ja pääset mukavaan ja ihmisläheiseen pikkukuntaan töihin, pääkaupunkiseudun kupeeseen. Kilpailukykyisten henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme sinulle myös mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja tuemme koulutushalukkuuttasi. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.  


Toivomme sinulta
Menestyt tehtävässä, mikäli olet jo valmis henkilöasiakasrahoituksen osaaja. Haluat huolehtia asiakkaista ja menestyä yhdessä heidän kanssaan. Eduksesi on, jos haluat kehittyä rahoituksessa ja laajentaa osaamistasi muihinkin pankin tehtäviin. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Et hämmenny ajoittaisessa kiireessä, vaan kykenet pitämään pään kylmänä ja hoitamaan useampaa rinnakkaistakin työtehtävää. Kiireen lisäksi osaat nauttia myös rauhallisista hetkistä työssäsi. Näissä tilanteissa sinua auttaa myös hyvä huumorintaju. Odotamme, että jaat kanssamme OP:n yhteisen arvopohjan.


Kiinnostuitko?
Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 14.4.2021 mennessä. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän aikaile turhaan hakemisen kanssa, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa toimitusjohtaja Ville Lehtinen, p. 0505635644. Parhaiten Villen tavoittaa: ke 31.3. klo 15-19, ti 6.4. klo 16-19 ja ti 13.4. klo 15-18

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot