Asiakkuusneuvoja
OP Orimattila

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2021

OP Orimattila on vakavarainen ja nykyaikainen omistaja-asiakkaidensa omistama pankki Päijät-Hämeessä. Meillä on konttori Orimattilassa sekä kattavat verkko- ja mobiilipalvelut. Olemme toimialueemme markkinajohtaja. Asiakaslupauksemme mukaisesti tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä.


Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Asiakasmäärämme on noin 13 500 ja palvelemme asiakkaitamme 15 finanssialan ammattilaisen voimin.

 

Haemme nyt OP Orimattilaan vakituiseen työsuhteeseen ASIAKKUUSNEUVOJAA toimimaan vahvasti asiakasrajapinnassa.

 

Tehtävästä

 

Asiakkuusneuvojana toimenkuvasi on hyvin monipuolinen. Sijoitut henkilöasiakasrahoituksen tiimiimme. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu asuntorahoittamiseen liittyvät monipuoliset tehtävät, vakuudelliset kulutusluotot, tulet vastaamaan omista asiakkuuksistasi, sekä tarjoat heille myös asiakkaan tarpeiden mukaiset päivittäiset pankkipalvelut. Opastat asiakasta myös säästämisen aloittamisessa, sekä ohjaat heidät vahinkovakuutusten ja kiinteistönvälityspalveluiden osalta yhteistyökumppaneillemme.

 

Työskentelet sen meille kaikkein tärkeimmän eli asiakkaan kanssa. Kohtaat asiakkaita niin sähköisissä kanavissa kuin kasvokkainkin ja tarjoat juuri heidän tilanteeseensa sopivia finanssialan parhaita ratkaisuja. Tarvittaessa opastat asiakkaita digitaalisten palveluiden käytössä. Toivomme, että pääset aloittamaan mahdollisimman pian.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Toivomme sinulla olevan jo kokemusta toimimisesta rahoituksen tehtävissä. Edellytämme sujuvaa ja ajankohtaista digiosaamista, jotta pystyt opastamaan asiakkaitamme digitaalisissa palveluissamme. Soveltuva kaupallinen koulutustausta tukee tehtävässä menestymistä. Olet myös vahva tiimipelaaja.

 

Asiakasrajapinnassa hyvät myynti- ja vuorovaikutustaidot, sekä halu tarjota asiakkaalle juuri hänelle sopivia palveluita ovat edellytys. Henkilönä olet positiivinen, tarkka, oma-aloitteinen ja otat vastuun tekemästäsi työstä. Pystyt toimimaan harkitusti ja määrätietoisesti työtehtäviäsi priorisoiden myös kiireen keskellä.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan finanssialalle, monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, sekä mukavan ja nuorekkaan tiimin tuen. Pääset myös pankkimme erinomaisten etujen piiriin. Asiakkuusneuvojan työn kautta sinulle avautuu myös erinomainen mahdollisuus antaa näyttöjä osaamisestasi ja edetä urallasi OP-ryhmän sisällä.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Kristian Nyberg, puh. 0405159707. Parhaiten Kristianin tavoittaa klo 14-16 välillä (ei tavoitettavissa 6.-9.4.).

 

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viipymättä, mutta viimeistään ma 12.4.2021 osoitteessa op-careers.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja etenemme prosessissa pikimmiten.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, sekä teetätetään terveyskysely ja huumausainetestaus.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438232
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orimattila
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa Kristian Nyberg, puh. 0405159707. Parhaiten Kristianin tavoittaa klo 14-16 välillä (ei tavoitettavissa 6.-9.4.).