Asiakkuusneuvoja
OP Pudasjärvi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

OP Pudasjärvi on OP Ryhmään kuuluva itsenäinen osuuspankki. Olemme markkinajohtaja alueellamme ja palvelemme pankkimme n. 12 600 asiakasta 12 henkilön voimin konttorillamme Pudasjärvellä.


Oletko jo finanssialan ansioitunut ammattilainen? Vai oletko alasta kiinnostunut nouseva tähti ja halukas oppimaan lisää?
 
Etsimme nyt joukkueeseemme vakituiseksi vahvistukseksi
 
ASIAKKUUSNEUVOJAA
 
Tehtävästä
Olemme asiakkaidemme omistama täyden palvelun pankki. Asiakkaamme ovat toimintamme keskiössä ja tehtävänäsi on luoda erinomaisia asiakaskokemuksia räätälöimällä asiakkaillemme juuri heidän tilanteisiinsa sopivia ratkaisuja. Kohtaat ja kontaktoit asiakkaita myös puhelimitse ja verkkoneuvotteluissa, sillä palvelemme maanlaajuisesti. Pääset työskentelemään laaja-alaisesti pankkitehtävien parissa. Olitpa sitten päivittäispalveluiden, varallisuudenhoidon tai rahoituksen osaaja, haluamme kuulla sinusta! Tehtävänkuvasi muotoutuu tarkemmin aiemman kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti.
 
Mitä odotamme sinulta
Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä erinomaisesta asiakaspalvelutyöstä ja palveluratkaisuiden tarjoamisesta. Arvostamme aikaisempaa pankkialan työkokemusta. Olet halukas oppimaan ja kehittämään itseäsi sekä toimintaamme. Nautit siitä, että voit suunnitella itsenäisesti omaa työkalenteriasi, ja pystyt pitämään langat käsissäsi ajoittaisen paineenkin alla.  
 
Tarjoamme sinulle
Pääset meillä osaksi porukkaa, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Työskentelemme yhtenä joukkueena kohti tavoitteita. Roolisi on vastuullinen, ja osaamisesi kasvaessa tarjoamme sinulle mielellään lisääkin monipuolisesti vastuuta. Pääset meillä osaksi pankkimme ja koko OP Ryhmän erinomaisia henkilöstöetuja ja kouluttautumismahdollisuuksia. Työtilamme ovat tuliterät ja työvälineemme modernit. 
 
Lisätiedot ja hakuohjeet
Jos sinulla on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyen, myyntijohtaja Jonne Ivola vastaa niihin mielellään, puh. 010 257 1922 tai jonne.ivola@op.fi. Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP:n urasivuston (op-careers.fi) kautta viimeistään 5.3.2021.
 
Valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, sekä teetätetään terveyskysely ja huumausainetestaus.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat 137 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427509
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pudasjärvi
  • Lisätietoja antaa: Jos sinulla on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyen, myyntijohtaja Jonne Ivola vastaa niihin mielellään, puh. 010 257 1922 tai jonne.ivola@op.fi.