(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
KSS Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Tule meille asiakkuusneuvojaksi!

 

Etsimme nyt vahvistuksia KSS Energian ja Karhu Voiman asiakaspalveluun.

 

Oletko meidän uusi asiakkuusneuvoja?

 

Asiakaspalvelumme tuottaa konsernille ja sen tulosyksiköille laaja-alaisesti asiakasprosesseihin liittyvät palvelut, kuten asiakaspalvelun, laskutuksen sekä niihin liittyvät tukitoiminnot. Tiimimme koostuu eri osaamisalueiden asiakkuusneuvojista. Jokainen asiakkuusneuvojamme keskittyy päivittäisessä työssään omaan vahvuusalueeseensa ja sen kehittämiseen mutta tarpeen vaatiessa kykenee toimimaan sijaisena muille tiimiläisille.

 

Haemme uusia asiakaspalveluosaajia seuraaviin tehtäviin:

  • Asiakkuusneuvoja, laskutus. Ensisijainen työskentelypiste Kotka (toistaiseksi voimassa oleva työsuhde)
  • Asiakkuusneuvoja, b-to b-myynnin tukitehtävät. Ensisijainen työskentelypiste Kouvola. (toistaiseksi voimassa oleva työsuhde)
  • Asiakkuusneuvoja, asiakaspalvelu. Ensisijainen työskentelypiste Kotka (määräaikainen työsuhde, 1-2 vuotta)

 

Uuden strategiamme mukaan vastaat haasteisiin 100 %:lla sitoutumisella. Haastat itsesi tuloshakuiseen ajatteluun ja olet vahvasti mukana yksilönä toteuttamassa yhtiömme kasvutavoitteita. Tarjotaksemme asiakkaillemme ylivoimaista asiakaskokemusta meidän tulee nähdä asiakastarpeet, on vastuualueemme mikä tahansa. Myynnillinen ote ja ylpeys tuotteitamme ja palveluitamme kohtaan auttavat sinua arjessa kehittämään jokaista asiakaskohtaamista.

Sinulle hyvä asiakaspalvelu on kunnia-asia. Olet tiimipelaaja. Kiireenkin keskellä autat mielelläsi työkaveria vaikka oma arkesi olisi hektistä. Haastat itseäsi ja tiimiläisiäsi oppimaan uusia taitoja ja palvelemaan paremmin. Sinulla on positiivinen asenne päivittäiseen työhön ja erilaisin kehitysprojekteihin. Olet työssäsi huolellinen ja tarkka. Olet käyttänyt työurasi aikana monenlaisia tietojärjestelmiä ja olet nopea oppimaan uusia. Hyvä opiskelutaustasi voi olla esimerkiksi kaupalliselta puolelta. Työsuhteesi alkaa meillä mahdollisuuksien mukaan heti.

 

Työpaikkasi sijaitsee koronaohjeistuksemme huomioiden Kouvolassa Hovioikeudenkadulla tai Kotkan Karhulassa Pajatiellä. Kerrothan hakemuksessasi mistä asiakkuusneuvojan tehtävästä (tai useammasta) olet kiinnostunut ja millä paikkakunnalla olet valmis työskentelemään.

 

Kiinnostuitko? Tutustu Karhu Voimaan ja KSS Energiaan verkkosivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 2.2.2021. Mikäli sinulle herää kysyttävää työtehtävistä tai konsernistamme olethan yhteydessä rekrytointi@kssenergia.fi