(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
OP Etelä-Karjala

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

OP Etelä-Karjala toimii markkinaosuudeltaan johtavana maakuntapankkina. Palvelemme yli 90 000 asiakasta yli 130 ammattilaisen voimin. Edistämme omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.
 
Tarjoamme asiakkaillemme parhaat kokonaisratkaisut ja keskittämisedut. Haluamme ja uskallamme pistää itsemme likoon asiakkaan parhaaksi niin, että jokaisessa kohtaamisessa asiakas tuntee saaneensa meiltä enemmän kuin odotti. Yhdessä olemme enemmän!

 

Haemme nyt rahoitusosaajia tiimiimme!


ASIAKKUUSNEUVOJA / ASIAKKUUSASIANTUNTIJA

 
Tehtävästä

 

Haemme nyt joukkoomme innostuneita osaajia, joille muutoksessa toimiminen ja uusien toimintatapojen omaksuminen on arkipäivää. Rahoituksen prosessit muuttuvat jatkuvasti ja OP Etelä-Karjala kulkee etulinjassa uusien toimintatapojen käyt-töönotossa OP Ryhmässä. 

 

Päivittäisessä työssäsi kalenteristasi löytyy pääasiassa sekä uusien että olemassa olevien asiakkaiden erilaisiin rahoitustarpeisiin liittyviä neuvotteluita. Nimikkeesi ja työnkuvasi määrittyvät oman taustasi ja rahoituskokemuksesi mukaisesti joko asiakkuusneuvojaksi tai -asiantuntijaksi.


Mitä odotamme sinulta?
Tehtävässä sinulta odotetaan laaja-alaista ratkaisumyyntiä henkilöasiakkaiden asumisen palveluihin liittyen sekä kokonaisvaltaista asiakaspalvelua kaikissa kanavissa. Haluat olla asiakkaan mukana kaikissa elämäntilanteissa ja tunnistat hänen tarvitsemansa kokonaisratkaisut asumiseen ja talouden turvaamiseen liittyen. Olet myyntihenkinen, tuloshakuinen, ja haluat aina varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Teet työtä itsenäisesti, mutta samalla saumattomasti yhteistyössä OP Etelä-Karjalan muiden osaajien kanssa.
 
Sinulla on asiakaslähtöinen, ihmisläheinen ja tavoitehakuinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on jo kokemusta henkilöasiakkaiden rahoituksesta ja haluat kehittyä edelleen finanssialan ammattilaisena. Olet myös valmis panostamaan omaan kehittymiseesi ennakkoluulottomasti tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Kykenet myös nopeatempoiseen työskentelyotteeseen, etkä pelästy kiirettä.
 
Tule osaksi innostunutta ja osaavaa tiimiämme!
 
Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden Saimaan sydämessä, tuen oppimiselle, sekä OP Etelä-Karjalan tarjoamat edut ja kehittymismahdollisuudet. 
 
Lisätiedot ja hakuohjeet
Kiinnostuitko?

 

Myyntijohtaja Elina Ikonen vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse p. 050 579 0512 ke 27.1.2021 klo 10-11 ja myyntipäällikkö Paula Eskelinen p. 040 578 1501 pe 22.1.2021 klo 14-16. Jos taas onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, kerro itsestäsi ja osaamisestasi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 29.1.2021 mennessä.  Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja voimme edetä haastatteluihin heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian.