(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Vaasan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Vaasan Osuuspankki on johtava paikallispankki Pohjanmaan rannikkoalueella. Pankissamme työskentelee 90 pankkialan ammattilaista 5 konttorissa, Närpiöstä Uuteenkaarlepyyhyn. Asiakkaita meillä on yli 50 000, joista yritysasiakkaita lähes 5 000. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

Haemme Vaasan Osuuspankin pääkonttoriin säästämisen ja sijoituksen tehtäviin 

 

ASIAKKUUSNEUVOJAA / -ASIANTUNTIJAA 

 

Tehtävästä

 

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa. Odotamme sinulta laaja-alaista ratkaisumyyntiä henkilöasiakkaiden säästämisen- ja sijoituksen palveluihin liittyen sekä kokonaisvaltaista asiakaspalvelua kaikissa kanavissa. Huolehdit asiakkaidemme talouden vaurastuttamisesta ja turvaamisesta ja tarjoat heille parhaiten sopivat ratkaisut sekä ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Edellytämme sijoitusmarkkinoiden tuntemista sekä omakohtaista kiinnostusta sitä kohtaan. Edellytämme APV1-tutkintoa tai valmiutta suorittaa tutkinto. Olet lisäksi ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä.  Olet myyntihenkinen, tuloshakuinen, ja haluat aina varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Sinulla on valmiutta kohdata asiakas eri kanavissa hänelle sopivana aikana. Teet työtä itsenäisesti, mutta samalla saumattomasti yhteistyössä Vaasan Osuuspankin muiden osaajien kanssa.

 

Sinulla on asiakaslähtöinen, ihmisläheinen ja tavoitehakuinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet myös valmis panostamaan omaan kehittymiseesi tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Toivomme sinulta sujuvan suomen ja ruotsin kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielitaitoa. Tehtäväsi on vakituinen.

 

Me tarjoamme


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää itseäsi finanssialan ammattilaisena. Pääset luonnollisesti osaksi OP Ryhmän ja myös oman talomme monipuolisia, kilpailukykyisiä henkilöstöetuja.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet


Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa myyntipäällikkö Annika Storbäck 040 173 0822, tai henkilöstöpäällikkö Maria Östman puh 050 525 9856


Hae tehtävää kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi 31.01.2020 mennessä OP-Uramahdollisuudet –sivuston kautta. Liitä hakemukseesi CV ja saatekirje. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä ja laitat hakemuksen, mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.