Asiakkuusneuvoja
Rantasalmen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Rantasalmen Osuuspankki on itsenäinen ja vakavarainen OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki. Palvelemme noin 8400 asiakasta, joista pankkimme omistaja-asiakkaita on noin 4500. Meillä on innokas ja motivoitunut henkilökunta, joka on vahva voimavaramme.

 

Etsimme Rantasalmelle asiakkuusneuvojaa henkilöasiakasrahoituksen ja muiden monipuolisten pankkitöiden pariin.

 

ASIAKKUUSNEUVOJA

 

Tehtävästä

Olemme asiakkaidemme omistama täyden palvelun pankki. Asiakkaamme ovat toimintamme keskiössä ja tehtävänäsi on luoda erinomaisia asiakaskokemuksia räätälöimällä asiakkaillemme juuri heidän tilanteisiinsa sopivia ratkaisuja. Tehtäväsi tulee painottumaan henkilöasiakasrahoitukseen ja rahoituksen ratkaisujen aktiiviseen myyntityöhön. Työhösi kuuluu myös muun muassa kassa- ja päivittäisten palvelukokonaisuuden myyntityötä ja neuvontaa. Tarkempi tehtävänkuvasi muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

 

Sinusta

Toivomme sinulla olevan työkokemusta pankkialalta. Eduksesi on myös aiempi kokemus rahoitustehtävistä tai työskentelystä OP Ryhmässä. Kaupallinen koulutus tai muu soveltuva koulutus antaa hyvät valmiudet tässä työssä menestymiselle.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä, aktiivista otetta myyntityöhön. Joustavuus, ratkaisukeskeisyys, oma-aloitteisuus ja vastuullisuus mahdollistavat ensiluokkaisten asiakaskokemusten ja -ratkaisujen toteuttamisen.

Arvostamme yhteistyökykyäsi ja haluasi oma-aloitteisesti sekä aktiivisesti osallistua kanssamme pankkimme ja työyhteisömme kehittämiseen. Olet joustava muutoksessa ja uudistumishaluinen. Pystyt viestimään sujuvasti suomeksi ja englannin kielitaitosi on kohtuullinen. Muu kielitaito on eduksi.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme ihmisläheisen toimintaympäristön ja mainion työyhteisön, jossa tukenasi ovat asiantuntevat työkaverit.  Toimit vastuullisessa roolissa pankkimme asiakaspalvelun keskiössä ja voit työskennellä monipuolisesti erilaisten tehtävien parissa. Pidämme huolta ammattiosaamisesi ylläpitämisestä ja kehittymisestä tarjoamalla sinulle koulutusta sekä kiinnostuksesi mukaan mahdollisuuksia urallasi etenemiseen. Meiltä saat OP Ryhmän yhteiset ja paikalliset laajat henkilöstöedut.

Rantasalmi on kaunista Saimaan ympäröimää järviseutua, joka tarjoaa erinomaiset ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet eri lajien parissa. Kunnan asukasluku on noin 3500. Kesä-asukkaat ja lomailijat jopa kolminkertaistavat asukaslukumme kesä-heinäkuussa. Meiltä on matkaa Savonlinnaan ja Varkauteen noin 45 kilometriä.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Jaana Vänskä puh. 040 350 9040 ja asiakkuuspäällikkö Anne Ahonen puh. 044 353 2660.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakukirjeesi viimeistään 1.11.2020 osoitteessa op-careers.fi. Toivomme hakemustasi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme niitä jo hakuajalla.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot