(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

OP Päijät-Häme on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama täyden palvelun pankki. Palvelemme asiakkaitamme yli 100 ammattilaisen voimin. Meidät tavoittaa joustavasti verkossa, puhelimitse ja viidessä toimipisteessämme Lahdessa, Hollolassa, Nastolassa, Iitissä ja Heinolassa.

 

Haemme nyt dynaamiseen Asumisen palvelut -tiimiimme vakituista vahvistusta. Liity joukkoihimme, Asiakkuusneuvoja!

 

Tehtävästä

Tässä tehtävässä vastuullasi on laaja-alainen myynti henkilöasiakkaan rahoitukseen liittyvissä palveluissa niin konttorissa, puhelimessa kuin digitaalisten kanavienkin kautta.

 

Mitä odotamme sinulta

Olet tavoitehakuinen, sinulla on jo näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Myyntitulosten lisäksi asiakaskokemus on sinulle tärkeä onnistumisen mittari. Sinulla on kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta, digitaitosi ovat sujuvat. Olet asiakaslähtöinen ja ihmisläheinen, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet kehittymishaluinen ja vastuullinen. Sinulla on itsenäinen työote ja osaat johtaa omaa työtäsi. Sinulla voi olla kokemusta henkilöasiakkaiden rahoituspalveluista, mutta tärkeintä on oma halu oppia ja menestyä tässä tehtävässä.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä henkilöasiakkaiden rahoituspalveluiden asiantuntijaksi. Saat meiltä tehtävään hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen. Tulet työskentelemään osana OP Päijät-Hämeen Asumisen palveluja, meitä on kaikkiaan noin 40 ammattilaista. Pidämme huolen työntekijöistämme, ja tarjoamme käyttöösi luonnollisesti pankkimme ja koko OP Ryhmän henkilöstöedut.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Myyntijohtaja Riikka Kämppi puh. 050 512 6991 pvm. pe 25.9. klo 14.30 – 16.30 & ma 28.9. klo 10 – 12.

Jos vakuutimme sinut jo, lähetä hakemuksesi viimeistään 7.10.2020 osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta! Älä jätä hakemista viime tinkaan, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.