Asiakkuusneuvoja
OP Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki, jolla on 13 toimipistettä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. OP Helsingillä on yli 400 000 asiakasta, joista yritysasiakkaita noin 35 000. OP Helsinki palvelee asiakkaitaan lähes 600 ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu arvoihimme: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

Haemme nyt OP Helsinkiin

 

Finanssialan ammattilaisia HENKILÖASIAKASRAHOITUKSEEN

 

palvelemaan asiakkaitamme monipuolisissa ja vaativissa arjen talouden asioissa.

 

Kohtaat asiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse. Kartoitat kattavasti asiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota juuri heille sopivat rahoituksen kokonaisratkaisut. Myyt laaja-alaisesti finanssipalveluita asiakkaiden päivittäisiin tarpeisiin sekä unelmien toteuttamiseksi.

 

Sinulta löytyy näyttöjä tuloksellisesta työskentelystä ja ymmärrystä erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen luomisesta. Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä, joka organisoi tehokkaasti omaa tekemistään. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi ja teet töitä osana tiimiä. Sinulla on kykyä sopeutua muuttuvaan ympäristöön ja taitoa innostaa asiakkaita digitaaliseen asiointiin.

 

Odotamme sinulta

 • finanssialan palveluiden ja prosessien tuntemusta, joko päivittäisten peruspalveluiden hallintaa, rahoitusprosessin hallintaa ja vakuusosaamista tai säästämis- ja sijoittamispalveluiden hallintaa
 • soveltuvaa koulutusta
 • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • aktiivista ja ratkaisukeskeistä otetta työhön
 • hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

 

Miksi OP Helsinkiin?

 

OP Helsingissä tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden päästä luomaan kanssamme finanssialan parasta asiakaskokemusta. Pääset mukaan aktiiviseen ja rentoon yhteisöömme. Meillä johtaminen lähtee siitä, että halutaan onnistua yhdessä tiiminä. Tavoitteet ovat selkeät ja jokainen tekee tärkeää, arvokasta työtä. Panostamme erityisesti osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Meillä on mahdollisuus kehittää osaamistasi laajasti ja tavoitteellisesti – rakennamme kehittymispolkuja ja jatkuvasti avoinna on erilaisia uramahdollisuuksia. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja kannustamme huomioimaan kokonaisvaltaisesti liikkumisen, ravinnon, unen ja palautumisen merkityksen. Hyvästä työstä sinua palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuutemme.

 

Haluatko tietää lisää meistä? Urasivultamme www.op.fi/web/op-helsinki/rekry löydät lisätietoa ja kerromme, miksi sinun kannattaisi liittyä joukkoomme. Siellä pääset myös kuulemaan työskentelystä OP Helsingissä tulevien työkaveriesi kertomana. Jos olet harkitsemassa muuttoa pääkaupunkiseudulle, autamme myös asumisen ratkaisuissa. Tervetuloa OP Helsinkiin!

 

Kiinnostuin, miten toimin?

 

Kerro itsestäsi urasivustomme kautta 11.10 2020 mennessä. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1385433
 • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 10.10.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki