Asiakkuusneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Kerimäen Osuuspankki on vakavarainen OP Ryhmään kuuluva pankki. Olemme lähellä asiakasta – pankillamme on yksi toimipiste Savonlinnan kaupungin Kerimäellä sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. Palvelemme asiakkaitamme viiden alan ammattilaisen joukolla. Pankin asiakasliitetoiminnan volyymi on n. 200 M€.

 

Haemme nyt asiantuntevaan ja Etelä-Savolaiseen joukkoomme

 

ASIAKUUSNEUVOJAA

                                                                

Tehtävästä

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Päävastuualueesi on rahoituspalvelut, mutta neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankkipalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Mitä odotamme sinulta

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi pankkimaailmassa, mutta tämä ei kuitenkaan ole edellytys. Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä riittää, sillä tärkeää on avoin ja reipas asenne sekä aito kiinnostus finanssialaa kohtaan.

  

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Kollegaksi saat alan ammattilaisia jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Saat myös käyttöösi OP ryhmän kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi pankkialan ammattilaisena.

 

Kerimäen taajama sijaitsee kauniilla ja puhtaan Puruveden rannalla. Konttorimme sijaitsee keskeisellä paikalla keskustassa, joten lounaan voi nauttia esimerkiksi ihastellen Kerimäen kirkkoa, maailman suurinta puukirkkoa tai kirkkaasta Puruvedestä luonnosta nauttien. Kerimäen taajamasta löytyy kaikki tarvittavat peruspalvelut ja niitä täydentää Savonlinnan palvelut, jonne on noin parinkymmenen minuutin matka.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyen, Sakari Kangas, puh. 0447433704 vastaa niihin mielellään. Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP:n urasivuston (op-careers.fi) kautta viimeistään 16.8.

 


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1373159
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerimäki