Asiakkuusneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.  

 

Haemme nyt Vähittäispankin operaatioihin ja kyvykkyyksiin Tampereelle Asumisen rahoitus ja palvelut -operaatioihin määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen

 

Asiakkuusneuvojaa

 

Asiakkuusneuvojan keskeisimmät työtehtävät koostuvat monipuolisista rahoituksen taustatehtävistä.  Nyt haemme erityisesti osaajaa sähköisiin asuntokauppoihin liittyvät taustatehtäviin (DIAS) ja siihen liittyvään asiakaspalveluun. Työtä tehdään itseohjautuvassa tiimissä yhteistyössä prosessin sidosryhmien kanssa ja olemme tärkeä osa asiakkaan unelmien toteutumista.

 

 

Odotamme sinulta

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta asumisen rahoituksen tehtävistä ja näyttöä tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta. Tehtävä edellyttää oman vastuualueen monipuolista tuote- ja järjestelmäosaamista, lainsäädännön ja viranomaismääräysten tuntemista.  Lisäksi sinulla on kykyä olla mukana prosessien kehittämisessä ja jatkuvassa parantamisessa. Olet valmis myös kehittämään omaa osaamistasi.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja valmiutta työskennellä osana ketterää tiimiä. Olet tuloshakuinen, muutosketterä ja sinulla on paineensietokykyä aikataulusidonnaiseen työskentelyyn ja nopeasti vaihtuvaan työympäristöön. Olet tottunut ottamaan vastuuta ja työskentelemään myös itsenäisesti. Ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle tärkeää. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen) sekä hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot

 

Palvelemme asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä, joten kielitaidosta on tehtävässä etua.

 

Tarjoamme sinulle 

 
Finanssiala muuttuu ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtyneet ketterään toimintatapaan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä kehittäen sähköisiin asuntokauppoihin liittyviä tehtäviä ja olet tärkeä lenkki ylivertaisen asiakaskokemuksen mahdollistajana. Lisäksi saat käyttöösi ison talon edut sekä etenemismahdollisuudet.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 6.8.2020 mennessä. Aloitamme kuitenkin hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi.

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Operations Lead Heli Mikkolaan tiistaina 21.7. klo 15 - 16 tai 28.7. kello 14 - 15 (p. 050 435 9735).

   

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

  

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1371466
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere