(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

ASIAKKUUSNEUVOJA

 

Rääkkylän Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva pieni ja paikallinen pankki, jolla on pitkät perinteet alueensa taloudellisen menestyksen ja hyvinvoinnin tukijana. Tarjoamme ihmisläheisesti ja vastuullisesti asiakkaillemme monipuoliset ja kattavat pankkipalvelut.

  

Haemme joukkueemme vahvistuksesi vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Asiakkuusneuvojaa.

 

Tehtävästä 

Pienemmälle pankille ominaisesti meilläkin pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Tässä tehtävässä rooliasi voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan, mutta erityisesti toivomme sinun hallitsevan sijoittamisen, säästämisen ja henkilöasiakkaiden rahoituksen palveluita. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja pankkiasiointiin, joten monipuolisesta osaamisesta hyötyvät myös asiakkaamme. Arjessa kohtaat asiakkaita niin kasvotusten kuin puhelimitse ja verkon kautta.

 

Mitä odotamme sinulta 

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta finanssialalta ja kokemusta sijoittamisen, säästämisen ja/tai rahoituksen parissa työskentelystä. APV1 -tutkinto tai valmius suorittaa se pian on ehdoton etu tässä tehtävässä.

 

Haluat yllättää asiakkaamme positiivisesti, ja olet aikaansaava ja päämäärätietoinen tiimipelaaja. Meillä jokainen kantaa kortensa kekoon yhteisen menestymisen hyväksi ja arvostammekin toimeen tarttuvaa otetta työhön. Olet oma-aloitteinen ja yrittäjähenkinen tekijä, joka haluaa myös kehittää itseään ja oppia uutta.

  

Tarjoamme sinulle 

Sinulla on oiva mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi finanssialan osaajana. Tehtävänkuvaasi voidaan jonkin verran myös räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Saat luonnollisesti käyttöösi pankkimme ja OP Ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Kun toimintatapamme ja tekeminen tulee tutuksi, sinulla on mahdollisuus myös työskennellä toisinaan etänä.

 

Meidän kuuden hengen tiimissämme on hyvä henki ja arvostamme kaikki hyvää työilmapiiriä. Tapaamme toisiamme myös työajan ulkopuolella ja toivotamme sinut mukaan mukavaan työporukkaamme. Ideoimme yhdessä uusia tapoja työhömme ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet OP:n osuustoiminnallisen menestyksen läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. Tarjoamme sinulle harvinaisen mahdollisuuden jättää oma kädenjälkesi finanssialan tulevaisuuteen nopeasti uudistuvassa finanssimaailmassa. Saat mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja asiantuntevassa tiimissä, jossa kaveria autetaan aina.  

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Herättikö tehtävä sinulle kysymyksiä? Toimitusjohtaja Heli Silvennoinen vastaa mielellään kysymyksiisi. Helin tavoitat numerosta 0503605262. Jos taas onnistuimme vakuuttamaan sinut jo nyt, kerro itsestäsi ja osaamisestasi urasivustomme kautta viimeistään 29.3.2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.