(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Kymenlaakson Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

ASIAKKUUSNEUVOJA

OP Kymenlaakson Yrityspankki etsii joukkoonsa rohkeaa ja tiimityötä pelkäämätöntä asiakkuusneuvojaa. Päivittäinen arkesi koostuu erilaisista yritysasiakkaita koskevista asiakaspalvelun ja myynnin tuen tehtävistä. 

Menestyksen avaimet

Tässä monipuolisessa roolissa päiväsi ovat harvoin samanlaisia. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset halun palvella asiakkaita suurella sydämellä sekä halun oppia ja kehittää niin omaa osaamista kuin organisaation toimintatapoja. Toivomme sinulta yrittäjämäistä asennetta, rohkeutta, rentoutta ja erityistä tarkkuutta. Työpäiväsi eivät välttämättä suju ennalta suunnitellun mukaisesti ja voi tulla odottamattomiakin tilanteita, joten joustavuus ja taito priorisoida auttavat sinua menestymään tehtävässä. 
Positiivisella asenteellasi ja auttamisen halullasi saat haastavatkin kohtaamiset kääntymään parhain päin. Olet itsenäinen toimeen tarttuja, utelias uudelle ja otat rohkeasti asioista selvää.

Olet meille tärkeä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, työhyvinvointia edistävät edut, mukavan työyhteisön sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa tuemme myös työelämän tasapainoa muun elämän kanssa. Erinomainen työntekijäkokemus on meille tärkeää ja yksi strategisista painopistealueistamme. Kanssamme olet edelläkävijöiden joukossa toimialamme kehityksessä. Tehtävä muokkautuu osaamisesi mukaisesti. Et ole roolissasi yksin vaan sinulla on työkaverit tukenasi. Tehtävä on vakituinen. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Elina Sutela puhelimitse, p. 044 291 7441. Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, kerro itsestäsi lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.3.2020 mennessä https://op-careers.fi -sivuston kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten ethän jätä hakemustasi viime tippaan.