(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Korpilahden Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Korpilahden Osuuspankki on pieni ja menestyvä OP Ryhmään kuuluva pankki. Toimintaamme ohjaa vahva asiakaslähtöisyys. Pankkimme asiakasmäärä on yli 6 000, joista omistaja-asiakkaita on yli 3 200. Palvelemme asiakkaitamme kuuden finanssialan osaajan voimin.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun asti joukkoomme
 
ASIAKKUUSNEUVOJAA
 
Tehtävänäsi on työskennellä asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Tehtäväsi keskeisintä sisältöä on kassa- ja päivittäisten palvelukokonaisuuden myyntityö. Osaamisesi mukaan on mahdollista osallistua myös esimerkiksi säästämisen ja sijoittamisen myyntityöhön. Kohtaat asiakkaitamme kasvokkain, puhelimitse sekä verkon kautta.


Arvostamme aikaisempaa kokemusta päivittäisten raha-asioiden hoitamisesta. Katsomme eduksesi, mikäli OP Ryhmä on sinulle entuudestaan tuttu esimerkiksi kesätöiden parista. Asiakaspalvelutaidot, oma-aloitteisuus, vuorovaikutustaidot sekä rohkeus oppia uutta auttavat sinua onnistumaan tässä työssä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä syventämään osaamistasi ja oppimaan uutta pienen pankin monipuolisessa tehtäväroolissa.
Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 18.2.2020 OP:n Urasivuston kautta. Koska apusi tulee tarpeeseen, ethän viivyttele hakemuksesi lähettämisessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Juha-Pekka Ruotsalainen puh. 040 626 6785 tai toimitusjohtaja Tuomas Kupsala puh. 040 582 9508.