(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Pudasjärven Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

OP Pudasjärvi on omistaja-asiakkaidensa omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Pankin perustoimialue ja kotipaikka on Pudasjärven kaupunki. OP Pudasjärven palvelut kattavat koko Pudasjärven alueen tarpeet. Omaleimainen ja vahva yhteisömme ansaitsee kaltaisensa pankin: perinteinen, mutta kiinni ajassa. OP Pudasjärvi on markkinaosuudeltaan toimialueensa suurin pankki. 

Haemme pankkiimme

ASIAKKUUSNEUVOJAA

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti pankkipalveluiden parissa. Tehtävänkuvasi muotoutuu tarkemmin aiemman kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti. 

 

Sinulta odotamme

Sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä erinomaisesta asiakaspalvelutyöstä. Aiempi kokemus vastaavista pankin alan tehtävistä on iso etu, mutta ei pakollinen. Sinulla on tahtoa ja kykyä omaksua uutta sekä aito halu työskennellä asiakkaiden parissa ja tarjota juuri heille sopivimmat palvelut. Haluat kehittää omalta osaltasi toimintaamme ja olet otteiltasi myynnillinen.

Me tarjoamme

Meillä saat itsenäisen työtehtävän ja mahdollisuuden monipuolisiin vastuisiin ja tilaisuuden kehittyä oman kiinnostuksesi mukaan. Lisäksi tarjoamme laajat henkilökuntaedut ja työyhteisön, jossa on mukava ja välitön meininki.

Työsuhde on 31.10.2020 asti kestävä määräaikainen työsuhde ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tartu tilaisuuteen

Hae tehtävään viimeistään 9.1. mennessä osoitteessa op-careers.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jonne Ivola p. 010 257 1922.