(Poistunut julkaisusta)

ASIAKKUUSNEUVOJA
OP Ylä-Kainuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Me Ylä-Kainuun Osuuspankissa tarjoamme noin kahdenkymmenen asiantuntijan voimin pankkipalveluita toimipisteissämme Suomussalmella ja Puolangalla sekä sähköisiä kanavia hyödyntäen ympäri Suomea ja jopa maailmaa. Työssämme painottuu ilo kohdata asiakkaita niin kasvotusten, puhelimitse kuin verkossa. Viime vuosina asiakasmäärämme ja asiakkaidemme tyytyväisyys palveluihimme on kehittynyt positiivisesti ja haluamme hyvän kehityksen jatkuvan. 
Onnistuaksemme tarvitsemme Sinua!

Innostutko osakemarkkinoista? Kiinnostaako korkotason kehitys? 
Oletko jo valmis sijoitusammattilainen tai pankkialasta kiinnostunut nouseva tähti? 


Tehtävästä
Asiakkuusneuvojan tehtävässä opastat asiakkaita päivittäispalveluissa ja innostat heitä sijoittamiseen. Kohtaamisissa tunnistat asiakkaan tarpeet ja tarjoat rohkeasti ratkaisuja. Odotamme Sinulta ennen kaikkea halua kehittää osaamistasi ja rohkeutta tarttua toimeen. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme Sinulle
Ylä-Kainuun Osuuspankissa sinulla on tukenasi värikäs sekoitus konkareita ja viime vuosina taloon tulleita osaajia. Nimeämme Sinulle perehdyttäjän, jonka avulla pääset työssäsi vauhtiin. Meillä saat laajat työsuhde-edut sekä ison ryhmän tarjoamat uramahdollisuudet. 

Lisätiedot ja hakuohjeet
Kuulostaako omalta? Hae tehtävää 15.1.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai sivulla op-careers.fi. Liitä tietoihisi hakemuskirje ja CV sekä palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. asiakkuusjohtaja Saara Ohtonen puh. 045 163 0035.