(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Utajärven Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Utajärven Osuuspankki on kauniissa Oulujokivarressa toimiva itsenäinen, taloudeltaan vahva ja vakavarainen OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki. Kotipaikkamme Utajärvi tunnetaan Rokuasta, Oulujoesta ja Kiiminkijoesta. Vain noin 50 kilometrin päässä Oulusta tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa finanssialan osaamista sekä vahvaa asiantuntemusta. Olemme jo yli 100 vuoden ajan edistäneet asiakkaittemme turvallisuutta, hyvinvointia ja menestymistä.

Utajärven Osuuspankin asiakasmäärä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Asiakasmäärämme jatkuva kasvu on paras osoitus asiakkaittemme tyytyväisyydestä palveluihimme. Pankkimme tarjoaa asiakkaillemme kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen palveluita, pankkipalveluista varallisuudenhoitoon, vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin.

Haemme nyt pankkiimme vakituiseen työsuhteeseen

KAHTA ASIAKKUUSNEUVOJAA, RAHOITUS JA SIJOITUS

Tehtävästä

Rahoitusneuvojana, tehtäväsi on löytää parhaat kokonaisratkaisut asiakkaidemme rahoitus- ja muihin pankki- sekä vakuutuspalvelutarpeisiin. Tapaat ja palvelet asiakkaitamme sujuvasti eri palvelukanavissamme. Autat asiakasta löytämään juuri hänen tilanteeseensa sopivia ratkaisuja.
Sijoitusneuvojan tehtävässä myyt erilaisia sijoitustuotteita ja varallisuudenhoidon palveluja asiakkaille sekä hoidat omaa asiakassalkkua vastaten asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla taustalla pitkää työkokemusta, vaan oikeanlainen asenne ratkaisee. Haluat menestystä työssäsi olet tuloshakuinen ja innostunut aktiivisesta myynnistä. Tartut innokkaasti puhelimeen ja tarjoat parhaita ratkaisuja asiakkaille ja luot erinomaisen asiakaskokemuksen. Edellytämme valmiutta suorittaa APV1-tutkinnon, ja tietenkin jo suoritettu tutkinto on eduksesi. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi.
Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Et hätkähdä pientä painetta, vaan pystyt luomaan ylivertaisen asiakaskokemuksen. 

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtävään. Pääset kehittämään itseäsi nuorekkaassa työyhteisössä ja uusissa, viihtyisissä työtiloissa. Työtäsi tukevat luonnollisesti oman pankkimme edut. Molemmissa tehtävissä sovellamme liukuvaa työaikaa sekä tarjoamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lähetähän hakemuksesi viimeistään 31.10.2019 osoitteessa op-careers.fi. Työ alkaa mahdollisimman pian. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä toimitusjohtaja Terttu Hageliin sähköpostilla terttu.hagelin(at)op.fi tai palvelupäällikkö Anne Kuhaan, anne.kuha(at)op.fi.