(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
OP Itä-Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja sairaalapalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Kaikkea tekemistämme ohjaa OP:n arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen.

OP Itä-Uusimaa toimii Loviisan, Pornaisten, Porvoon ja Sipoon alueella. Neljän konttorin pankissamme ja sen tytäryhtiöissä työskentelee noin 110 henkeä tarjoten monipuoliset finanssipalvelut noin 55.000 asiakkaallemme.

Haemme henkilöasiakasrahoitukseen ensisijaisesti Porvooseen

ASIAKKUUSNEUVOJAA

hoitamaan asiakkaiden rahoitushankkeita oheispalveluineen. Tehtäviisi kuuluu finanssipalveluiden laaja-alainen myynti digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

Arvostamme kokemusta finanssialan myyntityöstä, mutta se ei ole edellytys, sillä haluamme joukkoomme tiimipelaajan, joka haluaa kehittää itsestään asiakastyön huippuosaajan. Tehtävässäsi parhaalla mahdollisella tavalla onnistuaksesi, sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä ammattimainen ote myyntiin. Analyyttinen ja systemaattinen työskentelytapa ovat vahvuuksiasi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsensä täysillä peliin laittamista.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan ja loistavat työkaverit Suomen johtavassa finanssiryhmässä.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi OP Careers -sivuston kautta viimeistään 21.10.2019 mennessä. Toimi nopeasti, koska aloitamme haastattelut ennen määräpäivää.

Lisätietoja tehtävästä: myyntijohtaja Irja Mäki, irja.maki(at)op.fi, 010 256 3294 tai pankinjohtaja Thomas Salomaa, thomas.salomaa(at)op.fi, 010 256 3303.