(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

OP Pudasjärvi on omistaja-asiakkaidensa omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Pankin perustoimialue ja kotipaikka on Pudasjärven kaupunki. OP Pudasjärven palvelut kattavat koko Pudasjärven alueen tarpeet. Omaleimainen ja vahva yhteisömme ansaitsee kaltaisensa pankin: perinteinen, mutta kiinni ajassa. OP Pudasjärvi on markkinaosuudeltaan toimialueensa suurin pankki. 

 

Haemme pankkiimme

 

ASIAKKUUSNEUVOJAA

 

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti henkilörahoituksen sekä säästämisen ja sijoittamisen palveluiden parissa. Tehtävänkuvasi muotoutuu tarkemmin aiemman kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti.  


Sinulta odotamme


Sinulla on aiempaa kokemusta pankin alan tehtävistä ja näyttöjä erinomaisesta asiakaspalvelutyöstä. Sinulla on tahtoa ja kykyä omaksua uutta sekä aito halu työskennellä asiakkaiden parissa ja tarjota juuri heille sopivimmat palvelut. Haluat kehittää omalta osaltasi toimintaamme ja olet otteiltasi myynnillinen.


Me tarjoamme 


Meillä saat itsenäisen työtehtävän ja mahdollisuuden monipuolisiin vastuisiin ja tilaisuuden kehittyä oman kiinnostuksesi mukaan. Lisäksi tarjoamme laajat henkilökuntaedut ja työyhteisön, jossa on mukava ja välitön meininki.
 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.


Tartu tilaisuuteen 


Hae tehtävään viimeistään 18.10.2019 mennessä osoitteessa op-careers.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jonne Ivola puh. 010 257 1922.