(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Satakunnan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

OP Satakunta on itsenäinen, OP Ryhmään kuuluva pankki. Toimimme kolmessa konttorissamme Harjavallassa, Huittisissa ja Kokemäellä ja huolehdimme monipuolisesti asiakkaidemme pankkipalveluista.

Satakunnan Osuuspankki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

ASIAKKUUSNEUVOJAA YRITYSTIIMIIMME

toimimaan monipuolisessa asiakasvastaavan tehtävässä. Roolissasi hoidat omaa yrityspuolen asiakassalkkua ja yhdessä muiden yritystiimin jäsenten kanssa huolehdit koko Satakunnan Osuuspankin yritysasiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelusta.

Olet hakemamme kehityshenkinen tiimipelaaja jos sinulla on seuraavia vahvuuksia:

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista tekijää, jolla on itseohjautuva tapa työskennellä. Tartut mielelläsi työhön ja loistavan asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle tärkeää. Omaat pelisilmää erilaisten asiakkaiden kohtaamisiin ja pystyt hyödyntämään työpäiväsi tehokkaasti oma-aloitteisiin asiakaskontaktointeihin. Haluat kehittyä yrityspuolen osaajana ja sinusta löytyy vahvaa myyntihenkisyyttä. Omaat myös aiempaa kokemusta yrityspuolen asiakkuuksien hoitamisesta. Arvostamme erityisesti yritysten maksuliikeosaamista, mutta myös muuta osaamista yrityspuolelta ja olemme valmiita räätälöimään tehtävää huomioon ottaen aiemman työkokemuksesi ja osaamisesi erityispiirteet.

Mitä tarjoamme sinulle?

Satakunnan Osuuspankilla on seitsemän hengen yritystiimi, josta tarjoamme määräaikaista tehtävää vanhempainvapaan sijaisuutena 1.8.2021 asti. Yritystiimimme hoitaa koko pankin toimialueen yritykset, joten työskentelet kaikissa pankin konttoreissa. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja työvälineemme ovat ajan tasalla. Yritystiimimme on osaava ja toimimme joukkueena, jossa jokaista arvostetaan. Meillä on myös mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena. Toivomme työkaveriksemme ennen kaikkea hyvää fiilistä ja tekemisen meininkiä arvostavaa ihmistä, joka tuo oman osaamisensa ja persoonansa peliin asiakaskokemuksemme vahvistamiseksi.

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkkuuspäällikkö Taneli Järvinen, p. 044 5605511 tai taneli.jarvinen @op.fi

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen op-careers.fi –sivuston kautta viimeistään 18.10.2019. Valitulta henkilöltä tarkastetaan alan yleisen käytännön mukaan luottotiedot ja yritysyhteydet.