(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Lounaisrannikon Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme

Asiakkuusneuvojaa

rahoitustiimiimme vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi on löytää parhaat kokonaisratkaisut asiakkaidemme rahoitus- ja muihin pankkipalvelutarpeisiin. Työskentelet itsenäisesti, mutta tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Neuvottelet asiakkaiden kanssa sujuvasti eri palvelukanavissamme.

Sinulta odotamme

Odotamme sinulta aktiivista ja myynnillistä otetta työhön, positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kaupallinen koulutus on hyvä perusta. Sujuva englannin kielen taito on eduksi.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän ammattitaitoisessa työyhteisössä, joustavan työajan, kilpailukykyiset työsuhteen edut sekä mahdollisuuden jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Heuru, p. 040 703 4513.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 30.9.2019.

OP Lounaisrannikko on OP Ryhmään kuuluva kannattava ja vakavarainen pankki, jonka ydintoimialueeseen kuuluvat Uusikaupunki, Laitila, Masku ja Kustavi. Asiakkaita pankilla on lähes 28 000. Pankin ja sen tytäryhtiöiden OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV:n ja Lounaisrannikon OP-Isännöinti Oy:n palveluksessa on yhteensä n. 75 ammattilaista.