(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Aktiivinen osaajajoukkomme OP Askolassa kaipaa vahvuuteensa uutta

 

Asiakkuusneuvojaa 

 

toimimaan myynnin ja asiakaspalvelun perustana. Roolissasi työskentelet monipuolisesti rahoituksen eri tehtävien parissa ja luot erinomaista asiakaskokemusta tukemalla ammattitaidollasi henkilö- ja yritysasiakkaiden moninaisia tarpeita. Tehtävässä toimit asiakkuusneuvojana ja tehtävänkuvasi muodostuu käsi kädessä oman osaamisesi kanssa.

 

Olet hakemamme kehityshenkinen tiimipelaaja ja sinulla on seuraavia vahvuuksia:

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista tekijää, jolla on itseohjautuva tapa työskennellä. Tartut mielelläsi työhön ja loistavan asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle tärkeää. Uskallat tehdä päätöksiä ja tukea asiakkaitamme haastavissakin tilanteissa. Haluat kehittyä rahoitusalan osaajana ja sinusta löytyy vahvaa myyntihenkisyyttä. Eduksesi on APV1-pätevyys tai valmius suorittaa se.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Pankkimme ammattilaiset työskentelevät nykyaikaisissa toimitiloissa Askolassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja työvälineemme ovat ajan tasalla. Meidän kuuden hengen tiimimme on osaava ja toimimme joukkueena. Meillä on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena. Pankkimme on tehokas ja taloutemme on vakaalla pohjalla.

 

Tästä eteenpäin

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kari Leskinen 0400956763 tai kari.t.leskinen@op.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen op-careers.fi –sivuston kautta viimeistään 23.6.2019. Valitulta henkilöltä tarkastetaan alan yleisen käytännön mukaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä huumausainetesti.