(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haemme nyt Mäntsälän Osuuspankkiin

ASIAKKUUSNEUVOJAA

Tehtävästä

Toimit vahvasti asiakastyössä Asiakkuusyksikössämme. Tapaat ja palvelet asiakkaitamme kasvotusten, puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta. Autat asiakasta löytämään juuri hänen tilanteeseensa sopivimmat ratkaisut. Asiakasrahoitus kuuluu toimenkuvaasi ja tekeminen painottuu jatkossa yritysasiakkaiden palvelemiseen.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla taustalla pitkää työkokemusta rahoituspuolelta, mutta rahoituksen perusteet ovat sinulla jo hallussa ja asenteesi asiakastyöhön on kunnossa. Katsomme eduksi yrityspuolen osaamisen. Koulutuksesi on alempi korkeakoulututkinto esimerkiksi tradenomi. 

Olet työntekijänä tavoitteellinen ja tuloshakuinen. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. 

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi osaavaa työyhteisöä, ja sinua odottavat mukavat työkaverit sekä OP-ryhmän tuki ja tuotteet. Tarjoamme asiakkaillemme keskisuuren pankin palveluita, mikä tarkoittaa sitä, että meillä on monipuolista tekemistä. Pankkimme sijainti on hyvä, tulit sitten läheltä tai kauempaa. Lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lähetähän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.4.2019 OP-urasivustolla (op-careers.fi). Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä asiakkuusjohtaja Sirkku-Maaria Karviseen, puh. 010 256 2217.