(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Keski-Pohjanmaan OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haemme pankki- ja vakuutuspalvelutiimiin

Asiakkuusneuvojaa

Tehtävänäsi on tarjota ja myydä ratkaisut asiakkaidemme sijoitus-, säästämis- ja päivittäispalveluiden tarpeisiin. Erityisosaamisesi on sijoituspalvelut ja osallistut monipuolisesti myös muihin tiimin tehtäviin. Opastat ja tuet asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja varmistat, että heillä on käytössään sopivat pankki- vakuutus- ja digitaaliset palvelut. Kohtaat asiakkaitamme konttoreissamme, puhelimessa ja verkon kautta.

Odotamme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta sekä innokkuutta uuden oppimiseen. Haluat tarjota asiakkaille erinomaisia asiakaskokemuksia ja tuot omalla positiivisella asenteellasi lisäarvoa työyhteisöömme.

Tehtävään soveltuva koulutus, työskentely sijoituspalvelutehtävissä, suoritettu APV-tutkinto sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Henna Hälvä p. 040 6311008 ja henkilöstöjohtaja Katja Lempiälä p. 050 3095515

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OPn Uramahdollisuudet-sivuston, op-careers.fi kautta 14.11.2018 mennessä.