(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Rymättylän OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Etsimme nyt sinua, ihmisläheinen ja myynnillinen

Asiakkuusneuvoja

osaksi kuuden hengen tiivistä, innostunutta tiimiämme!

Me elämme OPssa vahvasti muutoksen aikaa. Finanssimaailman asiakaspalvelu ei ole enää samanlaista mitä 10-20 vuotta sitten. Rutiinitehtävät siirtyvät roboteille ja asiantuntemukseen liittyvät vaatimukset korostuvat työssämme.

Oikean osaajan tunnusmerkit 

Palvelet asiakkuusneuvojana asiakkaitamme rahoituksen kysymyksissä huomioiden kuitenkin asiakaan tarpeet ja tilanteen kokonaisuutena tarjoten aktiivisesti pankkimme palveluita. Tapaat asiakkaita joustavasti konttorissa, puhelimitse ja digitaalisissa kanavissa. Tuot rahoitusalan osaamisellasi vahvan asiantuntijuuden tiimiimme. Tässä myynnillisessä ja tavoitteellisessa tehtävässä menestyminen vaatii aloitteellisuutta, rohkeutta tarttua haasteisiin, aiempaa asiakaspalvelukokemusta sekä kykyä tehdä päätöksiä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo karttunut kokemusta rahoituksen ja/tai sijoittamisen ja säästämisen saralla. Erityisesti osaaminen henkilöasiakasrahoituksessa on eduksesi tämän tehtävän haltuunotossa. Lisäksi tehtävään valittavan tulisi toimia proaktiivisesti ja myynnillisesti sekä tavoitella onnistunutta asiakaspalvelukokemusta jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Tapahtumarikas ja digitalisoituva pankkiala vaatii sinulta kykyä toimia tehokkaasti, hyviä digiajan teknisiä taitoja sekä paineen- ja stressinsietokykyä. Positiivinen asenteesi on keskeinen voimavarasi.

Me ja mitä me tarjoamme?

OP Rymättylä löytyy Turun läheisyydestä, kauniista merenrantamaisemista. Pankkimme on taloudellisesti hyvinvoiva, ja kasvuvauhtimme sekä asiakastyytyväisyytemme ovat erinomaiset. Asiakkaita meillä on 3600, ja asiakasliiketoimintamme volyymi on 130 miljoonaa euroa.

Saat kunnollisen perehdytyksen tehtäviisi sekä tavoitteellisen ja motivoituneen tiimimme tuen. Meillä pääset tekemään rahoitusalan tehtäviä monipuolisesti! Tsemppaamme toisiamme yhä parempiin suorituksiin kunnianhimoisesti hyvässä yhteistyön hengessä.

Lisätietoja

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, lisätietoja tehtävästä saat Leena Nikulalta, puh. 050 526 4593.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14.11.2018, mutta älä suotta odottele siihen asti, koska aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Toivottavasti kuulemme sinusta!