(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Etelä-Karjalan OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Osuuspankin uusi olemus haastaa meidät uudenlaiseen tekemiseen. Myyjän tärkein ominaisuus ei ole yksittäisten finanssituotteiden osaaminen vaan monipuolinen asiakkuusosaaminen. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkuustyössä painotamme asiantuntijuutta samalla kun myynnin ja asiakkuuksien hoidon on oltava aiempaa proaktiivisempaa ja suunnitelmallisempaa. Asiakastyytyväisyyttä seuraamme aktiivisesti NPS-mittarilla.

Olisitko sinä sopiva

Asiakkuusneuvoja

työskentelemään rahoituspainotteisesti henkilöasiakkaidemme parissa.

Tässä tehtävässä hoidat vaativia rahoitushankkeita työskennellen joustavasti tilanteen mukaan sekä ajanvarauksissa että ilman ajanvarausta. Olet aktiivinen ja haluat yllättää asiakkaamme positiivisesti. Sinulla on jo näyttöjä menestymisestä myynnillisessä työssä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, joiden avulla kaupankäynti sujuu etänä puhelimen tai verkon välityksellä sekä konttorissa.

Osaat hallita ajankäyttöäsi ja priorisoida tehtäviäsi hektisessäkin työympäristössä. Olet rohkea ja rakentava tiimityöskentelijä etkä pelkää päätöksentekoa. Sinulla on intoa ja halua kehittää toimintatapojamme asiakkuusstrategiamme mukaisesti ja kehittyä samalla asiakkaidemme kokonaisvaltaiseksi talouden kumppaniksi. Toivomme sinulta halua ja kykyä ottaa vastuuta sekä toimia itsenäisesti ja pitkäjänteisesti.

Työskentely voidaan toteuttaa myös määräaikaisena tehtäväkiertona.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Niina Viljakainen p. 050 562 8175. Kerro kiinnostuksestasi viimeistään 11.11.2018 mutta älä epäröi laittaa hakemustasi jo nyt osoitteessa www.op-careers.fi, sillä käsittelemme saapuneita hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.