(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Pohjois-Hämeen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Haemme nyt joukkoomme

Asiakkuusneuvojaa

Pääasiallisena tehtävänäsi on myydä ratkaisuja henkilöasiakkaiden rahoitustarpeisiin ja hoitaa koko luotonmyöntöprosessia alusta loppuun. Myyt pankin palveluja kokonaisvaltaisesti ja vastaat myös omalla panoksellasi uusien asiakkaiden hankinnasta. Tarjoat aktiivisesti ratkaisuja palvellen asiakkaitamme sujuvasti niin konttorissa, puhelimessa kuin digitaalisten kanavien kautta. Työskentelet pääasiassa Oriveden konttorillamme.

Arvostamme kokemusta finanssialan tehtävistä, ja erityisesti osaaminen rahoituksesta on eduksesi. Sinulta löytyy näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja ymmärrystä erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen luonnista päivittäisessä toiminnassa. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja joustava työskentelijä, ja olet myös valmis kehittämään ja kehittymään. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn kehittyvällä finanssialalla ja mahdollisuuden toimia osana mukavaa työyhteisöämme. Tukenasi työssäsi sinulla on työkavereiden lisäksi OPn loistavat tuotteet. Tarjoamme sinulle myös OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Sini Roininen puh. 040 630 6392.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 16.9. OPn Ura -sivuston kautta osoitteessa op-careers.fi.