(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
OP Etelä-Häme

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Haemme nyt joukkoomme

Asiakkuusneuvojaa

laaja-alaiseen ratkaisumyyntiin henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuspalveluihin.

Tehtävässäsi palvelet asiakkaita henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuksiin liittyvissä tarpeissa sekä hoidat asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti niin konttorissa kuin verkossakin.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Vakuutat asiakkaat osaamisellasi ja hyvillä vuorovaikutustaidoillasi. Tunnistat asiakkaan tarvitsemat kokonaisratkaisut ja tarjoat palveluitamme laaja-alaisesti. Tavoitteesi on tuottaa erinomainen palvelukokemus jokaisessa kohtaamisessa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä osaamista ja kokemusta finanssialalta. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi menestyvän OP Ryhmän kilpailukykyiset edut. Työnantajana panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvään työnantajakuvaan. Hyvä ilmapiiri on käyntikorttimme ja meillä saat tueksesi osaavat työkaverit.

Tästä eteenpäin

Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meistä?

Asiakkuusjohtaja Anu Knuutila vastaa kysymyksiisi numerossa 040 764 5586 ke 8.8 klo 15-16.30 ja ti 14.8 klo 11-12.

Lähetä hakemuksesi 16.8.2018 mennessä OP Ura-sivuston kautta osoitteessa op-careers.fi. Ethän jätä hakemista viime hetkeen, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana.