(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja
Etelä-Karjalan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haemme joukkoomme

Asuntorahoituksen osaajaa

Ensisijaisesti työtehtäviisi kuuluu henkilöasiakasrahoituksen asiakasneuvottelut kaikissa kanavissa. Tehtäväsi on etsiä nykyisille ja uusille asiakkaillemme laajasta palveluvalikoimastamme parhaat talouden hoidon ratkaisut. Jatkossa sinulla on valmius laajentaa osaamistasi myös muille liiketoiminta-alueille tilanteen mukaan.

Tehtävässä menestymisen eväät

Olet aktiivinen ja myyntihaluinen, ja haluat yllättää asiakkaamme positiivisesti. Sinulla on jo näyttöjä menestymisestä myynnillisessä työssä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, joiden avulla kaupankäynti sujuu etänä puhelimen tai verkon välityksellä. Tarjoat rohkeasti selkeitä kokonaisratkaisuja ja hoidat asiakkaan koko paketin kuntoon yhdellä neuvottelukerralla.

Osaat hallita ajankäyttöäsi ja priorisoida tehtäviäsi hektisessäkin työympäristössä. Olet rohkea, uudistumishaluinen ja rakentava tiimityöskentelijä. Sinulla on intoa ja halua kehittää toimintatapojamme digistrategiamme mukaisesti ja kehittyä samalla asiakkaidemme kokonaisvaltaiseksi talouden kumppaniksi.

Tässä tehtävässä menestyt vain, jos innostut ihmisistä. Odotamme, että koet kunnia-asiaksesi ylittää asiakkaan odotukset.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Niina Viljakainen, p. 010 258 5241 tai niina.viljakainen@op.fi. Haethan tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 24.6.2018.