(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja, yrityspalvelut
Lounaismaan OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Lounaismaan Osuuspankki on Forssan, Salon ja Someron alueella toimiva talousalueen johtava pankki. Konsernissamme työskentelee 170 rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöpalveluiden ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu n. 80.000 henkilö- ja yritysasiakkaasta. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki finanssialan palvelut.  Lounaismaan Osuuspankin pankkiliiketoiminnan määrä on n. 3 miljardia euroa ja kannattavuus ja vakavaraisuus ovat erinomaisessa kunnossa. Olemme osa valtakunnallista OP Ryhmää.

Etsimme nyt 

ASIAKKUUSNEUVOJAA YRITYSPALVELUIHIMME

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi hoidat Forssan ja Someron toimialueemme yrittäjien ja yritysten monipuolisia finanssitarpeita. Työaikasi jakaantuu osin Forssan ja osin Someron alueille, mutta toimit yhteistyössä koko toimialueemme yritystiimin kanssa. Sinulla on valmius kohdata asiakkaamme eri kanavissa hänelle sopivana aikana ja haluat varmistaa asiakkaillemme erinomaisen palvelukokemuksen. Kokemus yritysasiakasliiketoiminnasta on hakijalle etu, jota arvostamme.

Työotteeltasi olet asiakaslähtöinen, myyntihenkinen ja tavoitteellinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja haluat kehittyä finanssialan ammattilaisena. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi ennakkoluulottomasti tulevaisuuden tarpeiden mukaan.  

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Lauri Kaivonen, puh. 040 350 9420 tai pankinjohtaja Eeva Vainio, puh. 044 731 7284 (yhteydenotot Eevalle viikoilla 35 ja 36). Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen OP:n Uramahdollisuudet-sivuston (op-careers.fi) kautta 15.9.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä ja lähetät hakemuksen, mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi.