Asiakkuusneuvoja tai -asiantuntija
Riistaveden Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Riistaveden Osuuspankki on asiakkaidensa omistama osuuskuntamuotoinen pankki ja kuulumme OP Ryhmään. Meillä on konttori Riistavedellä noin 35 kilometrin päässä Kuopion keskustasta ja pankissamme työskentelee etä- ja lähityöskentelyä yhdistäen 7 finanssialan ammattilaista. Sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyytemme on tutkitusti erinomaisella tasolla.

 

Haemme nyt asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaisuuteen. 

 

Asiakkuusneuvoja tai -asiantuntija, OP Riistavesi
 
Tässä tehtävässä palvelet, tuet sekä neuvot asiakasta monipuolisesti ja monikanavaisesti. Tehtävänkuvaasi kuuluu tuotteiden ja palveluiden myynti asiakkaille. Huolehdit myös asiakkuuksista ja kannattavuudesta sekä hyödynnät palvelutarjoamaamme asiakaan tarpeiden ratkaisemiseksi. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan ja sisältää ainakin henkilöasiakas- ja yritysrahoituksen sekä päivittäispalveluiden tehtäviä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn sekä tuen kehittyä pankkialan moniosaajaksi ja asiantuntijaksi.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.
 
Tunnistatko tästä itsesi?
Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on luonnostaan hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä aktiivinen ja positiivinen ote asiakkaan asioiden hoitoon. Arvostamme aiempaa kokemusta pankkialalta päivittäispalveluista ja/tai henkilö- ja yritysrahoituksesta sekä joustavuutta hoitaa erilaisia tehtäviä. APV1/APV2 -tutkinto, tai valmius suorittaa tämä katsotaan myös eduksi.   


Lisätiedot ja hakuohjeet  
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kati Miettinen. Yhteydenotot puhelimitse 25.10.-27.10. klo 10.00-16.00 (puh: 010 254 1418) tai sähköpostitse 25.10.-29.10 (sähköposti: kati.j.miettinen(a)op.fi). 
 
Jos onnistuimme vakuuttamaan sinut heti, hae tehtävää lähettämällä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 31.10.2021. Rekrytointiprosessimme etenee jo hakuajan kuluessa, joten älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään. 
 
Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  
  
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512051
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio