Asiakkuusneuvoja tai asiantuntija
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

OP Päijät-Häme on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama täyden palvelun pankki. Palvelemme asiakkaitamme yli 100 ammattilaisen voimin. Meidät tavoittaa joustavasti verkossa, puhelimitse ja viidessä toimipisteessämme Lahdessa, Hollolassa, Nastolassa, Iitissä ja Heinolassa.

 

Haemme nyt henkilöasiakasrahoituksen tehtäviin aktiivisella asenteella varustettuja, tavoitteellisia ja asiakaslähtöisiä

 

ASIAKKUUSNEUVOJIA JA -ASIANTUNTIJOITA

 

Tehtävästä

 

Tehtävässä pääset vastaamaan laaja-alaisesta ratkaisumyynnistä henkilöasiakkaiden asumiseen liittyvissä rahoituksen palveluissa. Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarvitsemiaan kokonaisratkaisuja asumisen ja talouden turvaamiseen liittyen. Kohtaamme asiakkaamme monikanavaisesti – kasvokkain, verkon kautta sekä puhelimitse.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on aikaisempaa kokemusta henkilöasiakasrahoituksesta. Haluat menestyä työssäsi, olet tuloshakuinen ja innostunut aktiivisesta myynnistä. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja tarjoat rohkeasti juuri heille sopivat tuotteet ja palvelut. Myyntitulosten lisäksi asiakaskokemus on sinulle tärkeä onnistumisen mittari. Olet asiakaslähtöinen, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä hyvät tietotekniset taidot.

 

Sinulla on kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta. Organisoit ja aikataulutat omaa tekemistäsi tehokkaasti, sopeudut nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja haluat kehittää itseäsi rahoitusalan osaajana. Pystyt tarvittaessa palvelemaan asiakkaitamme myös englannin kielellä.

 

Tarjoamme sinulle

 

Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa. Tehtävässä saat hyvät mahdollisuudet kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla osaavien ihmisten ympäröimänä. Tulet työskentelemään osana OP Päijät-Hämeen Asumisen palvelut-tiimiä, jossa kanssasi työskentelee n. 20 henkilöasiakasrahoituksen rautaista ammattilaista.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi mm. joustavien työntekemisen keinoin, ja työntekijänämme saat luonnollisesti käyttöösi pankkimme ja koko OP Ryhmän mittavat henkilöstöedut. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.

 

Kiinnostuitko?

 

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Myyntijohtaja Riikka Kämppi puh. 050 512 6991. Parhaiten Riikan tavoitat to 3.6 klo 11-13 ja to 10.6 klo 15-17

 

Jos vakuutimme sinut jo, lähetä hakemuksesi viimeistään 14.6. mennessä "Hae nyt" -linkin kautta. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta! Älä jätä hakemista viime tinkaan, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463046
  • Tehtäväalue: Vakuutusala, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme