(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja tai asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

OP Päijät-Häme on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama täyden palvelun pankki. Palvelemme asiakkaitamme yli 100 ammattilaisen voimin. Meidät tavoittaa joustavasti verkossa, puhelimitse ja viidessä toimipisteessämme Lahdessa, Hollolassa, Nastolassa, Iitissä ja Heinolassa.

 

Haemme yrityspalveluihin myönteisellä asenteella ja mutkattomalla tekemisen meiningillä varustettua asiakkuusneuvojaa tai -asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Asiakkuusneuvoja tai -asiantuntija

 

Asiakkuusneuvojana tai -asiantuntijana tehtävänäsi on aktiivisella otteella tarjota yritysasiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja ylivertaisen asiakaskokemuksen. Sytyt myynnistä ja haluat kartoittaa asiakkaan tarpeita ja mahdollistaa hänelle markkinoiden parhaat tuotteet ja palvelut yhdessä asiakkuustiimin kanssa.

 

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta aktiivisuutta, kykyä ennakoida, analysoida ja toimia vaihtelevissa ja vaativissa asiakastilanteissa. Toivomme sinulta hyvää yhteistyötaitoa, joustavuutta sekä kykyä priorisoida asioita.

 

Asiakkuusneuvojana /-asiantuntijana odotamme Sinulta:

 

  • aikaisempaa kokemusta yritysasiakkaiden rahoituksesta
  • myynnillistä asiakkuusosaamista
  • oma-aloitteista ja innostunutta työotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän pienten ja mikroyritysten parissa menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit virkeässä työympäristössä. Pidämme huolen työntekijöistämme, ja tarjoamme käyttöösi luonnollisesti pankkimme ja koko OP Ryhmän henkilöstöedut.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Marjut Honkapirtti puh. 044 356 7010. Parhaiten Marjutin tavoitat torstaina 19.11. klo 11 – 15, tiistaina 24.11. klo 12 – 15 ja torstaina 26.11. klo 12 – 14.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv viimeistään 29.11.2020 op-careers.fi –sivuston kautta.