(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja tai -asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Tehtävästä

Haemme aktiivisella asenteella varustettua, tavoitteellista ja asiakaslähtöistä myyntihenkilöä. 

Päivittäisessä työssäsi tapaat ja palvelet asiakkaitamme kasvotusten, puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta ja autat löytämään juuri heidän tilanteeseensa sopivia ratkaisuja. Sinulla on myynnillinen ote työhön ja olet motivoitunut kehittymään finanssialan ammattilaiseksi. Tehtävässäsi opastat asiakkaitamme, vastaat osaltasi monipuolisten palveluratkaisujen myynnistä asiakkaan erilaisiin elämäntilanteisiin.

Menestyksen eväät

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Teet asiakaspalvelu- ja myyntityötä suurella sydämellä ja aidolla innostuksella. Sinulla voi jo olla kokemusta finanssialalta, mutta aikaisempi kokemus ei ole välttämätön.

Sinulta löytyy joustavuutta sekä sisäistä paloa itsesi kehittämiseen ja uusien asioiden oppimiseen. Tehtävän nimike täsmentyvät valittavan henkilön perusteella.

Tarjoamme Sinulle

Mahdollisuuden kehittyä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut ja pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää sekä omaa paikallista osuuspankkia.

Hakuohjeet

Lähetäthän hakemuksesi 29.3. mennessä osoitteessa op-careers.fi. Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Laura Harju-Autti, puhelin 040 59 60 153, laura.harju-autti(at)op.fi sekä myyntipäällikkö Pirkko Nahkiaisoja, puhelin 010 257 5130, pirkko.nahkiaisoja(at)op.fi.