(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja tai -asiantuntija
OP Etelä-Häme

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Haemme nyt joukkoomme

Asiakkuusneuvojaa / asiakkuusasiantuntijaa

laaja-alaiseen ratkaisumyyntiin sijoituspalveluihin.

Tehtävässäsi palvelet asiakkaita varallisuudenhoitoon liittyvissä tarpeissa sekä hoidat asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti niin konttorissa, puhelimessa kuin digitaalisten kanavien kautta. Sinulla on APV1- ja/tai APV2-sijoitusneuvojatutkinto tai valmius niiden suorittamiseen lähitulevaisuudessa.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Vakuutat asiakkaat osaamisellasi ja hyvillä vuorovaikutustaidoillasi. Tunnistat asiakkaan tarvitsemat kokonaisratkaisut ja tarjoat palveluitamme laaja-alaisesti. Tavoitteesi on tuottaa erinomainen palvelukokemus jokaisessa kohtaamisessa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä osaamista ja kokemusta finanssialalta. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi menestyvän OP Ryhmän kilpailukykyiset edut. Työnantajana panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvään työnantajakuvaan. Hyvä ilmapiiri on käyntikorttimme ja meillä saat tueksesi osaavat työkaverit.

Tästä eteenpäin

Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meistä?

Sijoituspäällikkö Sanna Rautala vastaa varallisuudenhoitoon liittyviin kysymyksiisi numerossa 040 173 0821 ke 8.8 klo 14-15.30 ja ti 14.8 klo 10.30-11.30.

Lähetä hakemuksesi 16.8.2018 mennessä OP Ura-sivuston kautta osoitteessa op-careers.fi. Ethän jätä hakemista viime hetkeen, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana.