Asiakkuusneuvoja, Sallan Osuuspankki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Sallan osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva, luotettava ja vakavarainen itsenäinen pankki. Palvelemme viiden ammattilaisen voimin 6100 asiakastamme ja 3300 omistaja-asiakastamme joustavasti sekä konttorissamme keskellä kirkonkylää että monikanavaisesti verkko-, mobiili- ja puhelinpalveluilla. Toimintaamme ohjaa vahva asiakaslähtöisyys. 

 

Etsimme nyt työkaveriksemme Sallaan asiakkuusneuvojaa työskentelemään monipuolisten pankin palveluiden parissa.

 

 

ASIAKKUUSNEUVOJA

 

 

Tehtävästä

 

Pankkimme on täydenpalvelun pankki ja työpäiväsi koostuvat kassa- sekä päivittäispalveluista, lainojen, vakuutusten ja sijoitusten myyntiä ja neuvontaa unohtamatta. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja odotammekin, että luot erinomaisia asiakaskokemuksia räätälöimällä asiakkaillemme juuri heidän tilanteisiinsa sopivia ratkaisuja. Meillä Sallassa yksikään työpäivä ei ole samanlainen, kun pyöritämme pankin arkea viiden hengen porukallamme. Täten sinulle tarjoutuukin mahdollisuus kasvattaa pankkialan osaamistasi monipuolisesti eri osa-alueille. Tarkempi tehtävänkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

 

 

Sinusta

 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta pankin kassapalveluista, muiden pankkipalveluiden osaaminen on etu. Kaupallinen koulutus tukee työssä menestymistäsi ja, jos sinulta ei vielä löydy APV1 -sijoituspalvelututkintoa, edellytämme, että olet valmis suorittamaan sen. Me toteutamme ihmisten unelmia, miksi arvostammekin erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä halua tuottaa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia. Työviikot meillä ovat hyvin vaihtelevia ja monipuolisia, joten vahvuuksiasi ovat heittäytymiskyky, joustavuus, oma-aloitteisuus ja vastuunkanto. Toivomme, että olet kiinnostunut pankkityöstä laaja-alaisesti ja kartutat mielelläsi osaamistasi sijoittamisen, rahoituksen ja päivittäisasioinnin maailmassa.

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Meillä Sallassa on tiivis ja mukava työyhteisö, jossa arvostetaan oma-aloitteisuuttasi sekä haluasi kehittää itseäsi. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin pankkimme palveluiden keskiössä ja pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten tehtävien parissa. Meiltä saat hyvät työ-, palkitsemis- ja vapaa-ajan edut, minkä lisäksi käytössäsi ovat OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa. Olemme myös joustavia työajan suhteen arkisin klo 8–18 välillä.

 

Salla puolestaan tarjoaa paikkakuntana kaiken, minkä ihminen tarvitsee: rauhaa, tilaa ja hyvät harrastusmahdollisuudet.  Laskettelukeskus, ladut, patikkareitit, uimahalli, liikuntahalli sekä kansalaisopiston ja kirjaston palvelut ovat sinulle tarjolla aivan lähituntumassa. Autamme sinua myös tarvittaessa asunnon löytämisessä.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi toimitusjohtaja Anne Harju. Annen tavoitat numerosta 040 5670670.

 

Oletko etsimämme asiakkuusneuvoja? Lähetäthän ansioluettelosi ja hakukirjeesi viimeistään keskiviikkona 30.9.2020 osoitteessa op-careers.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386825
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salla