(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja - Pudasjärvi
Pudasjärven Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
OP Pudasjärvi on omistaja-asiakkaidensa omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Pankin perustoimialue ja kotipaikka on Pudasjärven kaupunki. OP Pudasjärven palvelut kattavat koko Pudasjärven alueen tarpeet. Omaleimainen ja vahva yhteisömme ansaitsee kaltaisensa pankin: perinteinen, mutta kiinni ajassa. OP Pudasjärvi on markkinaosuudeltaan toimialueensa suurin pankki.
Oletko ulospäinsuuntautunut, iloinen ja organisointikykyinen asiakaspalvelusta nauttiva henkilö? Etsimme asiakasyrityksellemme Pudasjärven Osuuspankille Pudasjärvelle asiakkuusneuvojaa. Työsuhde on määräaikainen lokakuun 2020 loppuun asti, mutta työssä voi olla mahdollisuus pidempiaikaiseen jatkoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pian!
Asiakkuusneuvojan tehtävässä vastuullasi on henkilöasiakkaiden asiakaspalvelu sekä päivittäisten raha-asioiden hoito.Osallistut omalta osaltasi myös pankkipalveluiden myynnillisiin tehtäviin. Toimit itsenäisesti omalla vastuualueellasi varmistaenerinomaisen asiakaskokemuksen. Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisestikasvokkain, verkon kautta sekä puhelimitse. 

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta erinomaisesta asiakaspalvelutyöstä. Aiempi kokemus vastaavista pankin alan tehtävistä on etu, mutta ei välttämättömyys. Sinulla on tahtoa ja kykyä omaksua uutta sekä aito halu työskennellä asiakkaiden parissa ja tarjota juuri heille sopivimmat palvelut. Työotteeltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja tehtävät reippaalla ja positiivisella otteella hoitava iloinen persoona. Omaat tervettä rohkeutta tarttua uusiin asiakokonaisuuksiin ja uskallat kysyä apua, kun sitä tarvitset. Haluat suorittaa työsi hyvin ja huolella. Lisäksi toivomme sinun olevan joustava ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu toimelias tekijä, joka viihtyy ajoittain hyvinkin nopeatempoisessa toimintaympäristössä, hoitaen useita asioita samanaikaisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työtehtävän ja hyvät kehittymismahdollisuudet Suomen johtavassa finanssiryhmässä. Lisäksi tarjoamme laajat henkilökuntaedut ja työyhteisön jossa on hyvä tekemisen meininki sekä mukavan ja ammattitaitoisen työtiimin tuen sekä nykyaikaiset työvälineet työn hoitamiseen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 17.1. klo 15-16 ja 23.1. klo 9-10 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi