(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja, OP Etelä-Karjala
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

OP Etelä-Karjala toimii markkinaosuudeltaan johtavana maakuntapankkina. Palvelemme yli 80 000 asiakasta yli 120 ammattilaisen voimin. Edistämme omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.
Tarjoamme asiakkaillemme parhaat kokonaisratkaisut ja keskittämisedut. Haluamme ja uskallamme pistää itsemme likoon asiakkaan parhaaksi niin, että jokaisessa kohtaamisessa asiakas tuntee saaneensa meiltä enemmän kuin odotti.
 

Etsimme nyt päivittäisten raha-asioiden ja säästämisen palveluumme Lappeenrannan konttoriin

 

Asiakkuusneuvojaa

 

Asiakkuusneuvojana tehtäväsi on etsiä nykyisille ja uusille asiakkaillemme parhaat ratkaisut päivittäisten pankkipalveluiden ja säästämisen palveluvalikoimasta. Työskentelet myös kassapalvelussa sekä autat asiakkaitamme arjen raha-asioissa neuvontapalvelussa. Jatkossa sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi myös varallisuudenhoidon tehtäviin kiinnostuksesi mukaan.

 

Mitä toivomme sinulta 


Olet myyntihenkinen ja tavoitteellinen. Toimit joustavasti ja sinulla on rohkeutta heittäytyä monenlaisiin asiakaspalvelutilanteisiin välillä hektisessäkin työympäristössä. Olet aktiivinen ja osaat tarttua tehtäviin oma-aloitteisesti. Sinulla on halua ja kykyä tehdä ratkaisuja ja tarjota niitä rohkeasti asiakkaille.


Koulutustaustasi voi olla kaupallinen, esimerkiksi tradenomi, mutta muukin tausta sopii, jos sinulla on myynti- tai asiakaspalvelukokemusta ja oikeanlaista asennetta. Sijoituspalvelututkinto APV1 on eduksi. Osaat palvella asiakkaita suomen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä.


Muutama sana meistä


Meillä on Lappeenrannassa noin 15 henkilön tiimi. Olemme heittäytyvää ja edistyshenkistä porukkaa, ja meillä on hyvä draivi ja yhteishenki. Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta on mottomme.


Haluatko tietää lisää tehtävistä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antavat Riikka Mankki, 040 5966 280 (ti 4.2. klo 10-12, to 6.2. klo 14:30-16:30 ja pe 7.2. klo 9-12) ja Elina Ikonen, 050 5790 512 (ti 11.2. 9-11).
 

Tehtävä on 12 kk:n pituinen määräaikainen työsuhde.


Hae tehtävää 16.2.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta! Hakuajan päätyttyä kutsumme jatkoon menijät videohaastatteluihin.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.