Asiakkuusneuvoja ja asiakkuusasiantuntija (rahoitus)
Osuuspankki Harjuseutu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Oletko asiakastyöstä innostuva pankkialan osaaja? Motivoidutko monipuolisesta ja merkityksellisestä työstä osana kannustavaa työyhteisöä? Haluatko tulla osaksi uuden pankkimme kasvutarinaa?

 

Uusi Osuuspankki Harjuseutu aloittaa toimintansa elokuun alussa ja etsimme nyt kasvavaan joukkoomme pankkialan ammattilaisia vakituisiin työsuhteisiin. 

 

Asiakkuusneuvoja ja asiakkuusasiantuntija (rahoitus)


Molemmissa tehtävissä tulet tärkeäksi osaksi uutta elokuussa toimintansa aloittavaa Osuuspankki Harjuseutua. Asiakkuusneuvojan tehtävässä pääset työskentelemään laajasti pankkimme kassa- ja päivittäisasioiden parissa, hoitaen vastuualuettasi sekä Alastaron että Oripään konttoreillamme. 


Etsimme uutta kollegaa myös pankkimme rahoitusasioihin. Tässä tehtävässä rahoitusneuvonnan monipuoliset haasteet kuuluvat työpäiviisi. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja odotammekin, että luot erinomaisia asiakaskokemuksia räätälöimällä asiakkaillemme juuri heidän tilanteisiinsa sopivia ratkaisuja. 


Tarkemmat tehtävänkuvat tulevat muotoutumaan kummankin valittavan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. 

 

 

Muutama sana meistä


Alastaron Osuuspankki ja Oripään Osuuspankki fuusioituvat elokuun alusta lähtien ja muodostavat yhdessä uuden Osuuspankki Harjuseudun. Pankillamme on konttorit Alastarolla ja Oripäässä.


Haettavissa tehtävissä tulette osaksi kasvavaa ja kehittyvää pankkia ja saatte kollegoiksenne noin 10 pankkialan ammattilaista. Olemme tiivis ja kannustava porukka ja työskentelemme yhdessä kohti tavoitteita. Pienessä pankissa roolit ovat monipuolisia ja voimme aidosti vaikuttaa siihen, miltä oma työmme näyttää.

 

Meillä pääsette tärkeäksi osaksi uuden pankkimme kasvutarinaa ja tekemään työtä, jolla on merkitys. Tueksenne saatte innostavan työympäristön sekä osaavat kollegat, jotka ovat aina valmiita auttamaan. Saatte meiltä tehtävään kattavan perehdytyksen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä pankkialan ammattilaisina monipuolisten tehtävien parissa.


Luonnollisesti tarjoamme käyttöönne pankkimme ja koko OP Ryhmän laajat henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa sekä hyvinvoinnissa. 

 

 

Tunnistatko tästä itsesi? 


Toivoisimme löytävämme kollegaksemme palveluhenkisen ja ratkaisukeskeisen pankkialan osaajan. Tehtävässä onnistuaksesi toivomme, että olet jo kerryttänyt kokemusta. Erityisesti arvostamme kokemusta henkilöasiakasrahoituksesta sekä päivittäispalveluiden osaamista. Myös oikealla asenteella ja aidolla kiinnostuksella pankkialaa kohtaan voi kuitenkin päästä tehtävässä käyntiin. 

 


Miten tästä eteenpäin? 


Olisitko Sinä uusi kollegamme? Haluamme ehdottomasti tutustua Sinuun ja osaamiseesi tarkemmin, joten haethan tehtävää lähettämällä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi op-careers.fi sivuston kautta 06.08.2021 mennessä. Älä kuitenkaan jätä hakemista viime hetkeen, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja sopivan henkilön löydyttyä voimme edetä prosessissa nopeallakin aikataululla.  


Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa mielellään Alastaron Osuuspankin toimitusjohtaja Sanna Metsänranta, puh. 0400988860, ja Oripään Osuuspankin toimitusjohtaja Jouko Rekolainen, puh. 0405022822.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478316
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loimaa, Oripää, Varsinais-Suomi
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa mielellään Alastaron Osuuspankin toimitusjohtaja Sanna Metsänranta, puh. 0400988860, ja Oripään Osuuspankin toimitusjohtaja Jouko Rekolainen, puh. 0405022822.